vidare till tv.nu
Svenska Hollywoodfruar: fruarnas favoritavsnitt

Svenska Hollywoodfruar: fruarnas favoritavsnitt

2015, Reality, Underhållning, Sverige

I ett av Sveriges mest framgångsrika, välkända och omskrivna program, Svenska Hollywoodfruar, väljer fruarna varsitt favoritavsnitt från tidigare säsonger.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Reality, Underhållning

  Maria Montazami berättar om sin stora kärlek till tofsar. Och varför en tofs ska akta sig för att vara flimsig. Hon ger sig även ut på jakt efter det perfekta läppstiftet. Anna Anka ska fotograferas för ett reportage i tidningen Topphälsa.

 • 01:00Avsnitt 2
  Reality, Underhållning

  Gunilla Persson får ett kolossalt utbrott som ger vulkanen Eyjafjallajökull mindervärdeskomplex. Hon tillkallar polisen efter att ha fått ett vredesutbrott på sin mammas 72-åriga kvinnliga skötare som hon kallar ett ondskefullt monster.

 • 01:00Avsnitt 3
  Reality, Underhållning

  Isabel Adrian föder sin lilla dotter Winter Rose och Steve Angello missade den dramatiska förlossningen. Maria Montazamis har ett av sina första äktenskapsgräl - om en lampa.

 • 01:00Avsnitt 4
  Reality, Underhållning

  Siv Cotton planerar en tjejkväll med ett utmanande tema, dit hon bjuder in Gunilla Persson. Men Gunilla blir chockad av vad hon får se. Britt Ekland visar upp sitt hus och får sällskap av väninnan Doris som bjuder på en och annan historia.