vidare till tv.nu
Sverige mot Norge

Sverige mot Norge
Landskampen

Reality, Underhållning • Norge

Här möts några av Sveriges och Norges mest framgångsrika längd- och skidskyttestjärnor i spännande landskamper i den grekiska värmen. Förutom imponerande kraftmätningar delar stjärnorna även med sig av stora händelser som format deras karriärer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episod 1
  Reality, Underhållning, S1:A1

  Skidhjältarna flyttar in på hotellet där de knappt hinner göra sig hemmastadda förrän tävlingarna drar igång. Under middagen får vi veta allt om det uppmärksammande ordkriget mellan rivalerna Petter Northug och Calle Halfvarsson.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Episod 2
  Reality, Underhållning, S1:A2

  Landskampen er stadig i innledende runder. Hvilket av de to lagene er best på å samarbeide? De er vant til å konkurrere én og én, men nå skal de konkurrere som lag. Taperlaget må også denne gangen tåle en pinlig straff.

 • Avsnitt 3 - Episod 3
  Reality, Underhållning, S1:A3

  Dagens kraftprov avgörs i vatten och för laget som förlorar väntar ett pinsamt straff. Vid middagen talar Therese Johaug ut om sin uppmärksammade doping-dom. Sebastian Samuelsson förklarar också varför han är så engagerad i anti-dopingarbete.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Episod 4
  Reality, Underhållning, S1:A4

  Den här gången testas våra skidhjältars smärtgräns och inför dagens sista tävling gäller det att vara klar i huvudet. Vid middagen diskuteras den enorma press som följer framgångarna och Tiril berättar om hur det ibland kan bli för mycket.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Episod 5
  Reality, Underhållning, S1:A5

  Halvvägs in i tävlingen är alla bekanta med varandras styrkor och svagheter vilket såklart påverkar det taktiska spelet. Två av deltagarna möts i en extremt krävande stafett. Vi får även höra hur stjärnorna peppar upp sig efter motgångar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Episod 6
  Reality, Underhållning, S1:A6

  Stjärnorna är tillbaka på stranden där dagens tävlingar avgörs och det gäller att säkra bonussekunder inför finalen. Under middagen är temat motivation och så pratar Petter Northug ut om den uppmärksammade fyllekörningen för drygt fem år sedan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Episod 7
  Reality, Underhållning, S1:A7

  Skidstjärnorna får testa sina färdigheter i en gruppstafett. Det blir en utmaning som heter duga då tävlingen ska genomföras på helt andra sätt än vad de är vana vid. Middagen bjuder på summering, höjdpunkter och givetvis ett pinsamt straff.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Episod 8
  Reality, Underhållning, S1:A8

  Finalen är här och inleds med benhårda dueller, där skidstjärnorna har chans att samla sekunder för sitt lag i den slutgiltiga matchen. Mycket står på spel när den nervkittlande kampen avgörs i den 2000 år gamla stadion på Rhodos.

  TV4 Play
  C More