vidare till tv.nu
Sveriges mästerkock - Efter stängning

Sveriges mästerkock - Efter stängning

Matlagning, Sverige

Utslagna mästerkockar kliver tillbaka in i mästerkocksköket efter stängning. Efter en sylvass duell står bara en ensam kvar i tävlingen. Vem det blir avgör domaren Markus Aujalay.

Säsonger och avsnitt

Säsong 9
 • Säsong 9
 • 01:00Avsnitt 1
  Matlagning

  Det är dags för säsongens första duell och utmaningen är att laga valfri rätt med bearnaisesås. För att inspirera deltagarna visar domaren Markus hur han lagar sin egen variant. Det blir en kamp mot klockan och en av deltagarna hamnar i tidsnöd.

 • 01:00Avsnitt 2
  Matlagning

  Uppgiften denna gången är att laga valfri rätt med fylld pasta. Markus visar som alltid sina bästa knep för att lyckas med utmaningen. Men trots alla användbara tips får båda deltagarna problem med sin pastadeg och hamnar i extrem tidsnöd.

 • 01:00Avsnitt 3
  Matlagning

  Den här gången står falafel på menyn. Markus lagar en rätt som skulle passa bättre in på en finkrog än i det traditionella gatuköket. I duellen väljer deltagarna helt olika spår och det visar sig vara klurigare än väntat att få till matlagningen.

 • 01:00Avsnitt 4
  Matlagning

  Den här gången beställer Markus en rätt, som han inte alls gillar - flygande jacob. Uppgiften är att uppdatera denna 70-talsklassiker och ta den in i 2019. Markus visar deltagarna hur han förnyar en dessert från samma tidsperiod.

 • 01:00Avsnitt 5
  Matlagning

  Den här gången är utmaningen att laga pizza med en innovativ och skräddarsydd sallad till. Markus lagar till en annorlunda och lyxig pizzasallad för att inspirera deltagarna. I tävlingen gör en av duellanterna ett misstag som äventyrar hela rätten.

 • 01:00Avsnitt 6
  Matlagning

  I kväll handlar det om den brittiska klassikern fish and chips. Markus visar sina bästa knep för att få till en perfekt fritering av fisken. I duellen kämpar deltagarna med att få till sin personliga knorr på rätten för att imponera på Markus.

 • 01:00Avsnitt 7
  Matlagning

  Det är dags för duell igen och den här gången står en av Markus favoritråvaror i fokus: kronärtskocka. För att ge de tävlande lite inspiration visar han tre olika sätt att tillaga delikatessen på. Det blir friterat, råstekt och vinkokt.

 • 9