vidare till tv.nu
ANNONS
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Reality

Sveriges värsta bilförare

Sverige

I Sveriges värsta bilförare, så får 10 deltagare lämna ifrån sig körkortet. Knepiga utmaningar och en hård kamp väntar för att få tillbaka körkorten. Den som är kvar sist, får den genanta titeln: Sveriges värsta bilförare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  Att beställa lunch via drive thru kan tyckas enkelt om man har körkort, men för deltagarna blir det en tuff utmaning. Den andra utmaningen blir elektrisk då deltagarna måste placera hjulen rätt när ska köra över en strömförande räls.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Deltagarnas simultanförmåga sätts på prov när de ska köra bil och samtidigt äta eller prata i telefon. Alla har väl drömt om att få göra en handbromsvändning, det är precis det som deltagarna ska försöka sig på i den sista utmaningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Deltagarnas körförmåga sätts verkligen på prov när de ska bogsera varandra, ta tighta kurvor utan att repa bilen och kanske det svåraste momentet, backa mot varandra i en slalombana. Vad kan gå fel?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Det gäller att lita på sin medpassagerare i dagens övningar, annars kan det bli en dyr affär. Hur svårt kan det vara att parkera mellan två dyra sportbilar om du har ögonbindel och guidning från din hysteriske medpassagerare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Vad skulle möjligtvis kunna gå fel om man ska backa och vända sin bil i en strömförande inhägnad? Hur kommer deltagarna att klara av alla bilförares stora skräck, att köra bil med släp.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Det gäller att ha tungan rätt i mun när det är dags för offroadkörning och en riktig Sveriges värsta bilförare-klassiker - att köra sakta med en vattentank på taket.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, S1:A7

  Garanterad hysteri när deltagarna ska fickparkera i ett smockfullt parkeringshus. Tempot blir desto snabbare när det är dags för ett klassiskt folkrace.

 • Avsnitt 8
  Reality, S1:A8

  Det är dags för final i Sveriges värsta bilförare. Krypkörning och limousinbackning står på agendan när Sveriges värsta bilförare ska utses.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer