vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Sveriges värsta bilförare

...

Sverige
Reality
0
0

I Sveriges värsta bilförare, så får 10 deltagare lämna ifrån sig körkortet. Knepiga utmaningar och en hård kamp väntar för att få tillbaka körkorten. Den som är kvar sist, får den genanta titeln: Sveriges värsta bilförare.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Streama Sveriges värsta bilförare

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Säsong 1S1:A1, Reality

  Att beställa lunch via drive thru kan tyckas enkelt om man har körkort, men för deltagarna blir det en tuff utmaning. Den andra utmaningen blir elektrisk då deltagarna måste placera hjulen rätt när ska köra över en strömförande räls.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Säsong 1S1:A2, Reality

  Deltagarnas simultanförmåga sätts på prov när de ska köra bil och samtidigt äta eller prata i telefon. Alla har väl drömt om att få göra en handbromsvändning, det är precis det som deltagarna ska försöka sig på i den sista utmaningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Säsong 1S1:A3, Reality

  Deltagarnas körförmåga sätts verkligen på prov när de ska bogsera varandra, ta tighta kurvor utan att repa bilen och kanske det svåraste momentet, backa mot varandra i en slalombana. Vad kan gå fel?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Säsong 1S1:A4, Reality

  Det gäller att lita på sin medpassagerare i dagens övningar, annars kan det bli en dyr affär. Hur svårt kan det vara att parkera mellan två dyra sportbilar om du har ögonbindel och guidning från din hysteriske medpassagerare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Säsong 1S1:A5, Reality

  Vad skulle möjligtvis kunna gå fel om man ska backa och vända sin bil i en strömförande inhägnad? Hur kommer deltagarna att klara av alla bilförares stora skräck, att köra bil med släp.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Säsong 1S1:A6, Reality

  Det gäller att ha tungan rätt i mun när det är dags för offroadkörning och en riktig Sveriges värsta bilförare-klassiker - att köra sakta med en vattentank på taket.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Säsong 1S1:A7, Reality

  Garanterad hysteri när deltagarna ska fickparkera i ett smockfullt parkeringshus. Tempot blir desto snabbare när det är dags för ett klassiskt folkrace.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Säsong 1S1:A8, Reality

  Det är dags för final i Sveriges värsta bilförare. Krypkörning och limousinbackning står på agendan när Sveriges värsta bilförare ska utses.

  TV4 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy