vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Barnprogram, Matlagning

Sveriges yngsta mästerkock

2014 • Sverige

Här tävlar Sveriges bästa minikockar i åldern åtta till tolv år. En jury coachar de tävlande genom inspirerande och roliga utmaningar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 8
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
Säsong 8
 • Avsnitt 1
  Barnprogram, Matlagning, S8:A1

  Nervositeten är stor när en ny kull småkockar hälsas välkomna av Danyel och Tina i mästerkocksköket. Deras första uppgift är att laga var sin signaturrätt och därefter väntar en utmaning som kräver gott samarbete och snabba händer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Barnprogram, Matlagning, S8:A2

  Pastaexperterna Dante och Oscar Zia gör entré i mästerkocksköket och deltagarna måste kämpa hårt för att imponera på bröderna. När pastarätterna är tillagade väntar även ett smaktest som får vissa tävlande att briljera lite extra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Barnprogram, Matlagning, S8:A3

  Tio förväntansfulla småkockar återstår och Moa har siktet inställt på revansch. Dagen till ära är det Robinson-tema och Anders Öfvergård vill se om deltagarna kan skapa en maträtt baserad på några klassiska råvaror från den Norrländska vildmarken.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Barnprogram, Matlagning, S8:A4

  Temat för dagen är närodlat och småkockarna ger sig av till världens nordligaste mozzarellagård. På plats väntar en rafflande lagtävling där fokus visar sig vara en av huvudingredienserna. Därefter blir det celebert besök och ännu en utmaning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Barnprogram, Matlagning, S8:A5

  Utmaningarna i mästerkocksköket fortsätter och havets läckerheter sätter deltagarnas kunskaper på prov. Dagens första uppgift blir att skapa en rätt på alger och sjögräs. Därefter får småkockarna sig en ögonöppnare när fokus ligger på matsvinn.

 • Avsnitt 6
  Barnprogram, Matlagning, S8:A6

  Småkockarna ger sig av till finrestaurangen La Ventura i Stockholm där de ska testa på att laga mat i ett riktigt restaurangkök. På plats väntar även en rafflande lagtävling där de får möta några av sina största idoler.

 • Avsnitt 7
  Barnprogram, Matlagning, S8:A7

  Nervositeten är stor när det blivit dags för semifinal i Sveriges yngsta mästerkock. Dagen till ära dyker stjärnkocken Jonas Lagerström upp och visar hur han gör sin berömda bearnaisesås. Därefter väntar två riktigt tuffa tävlingar.

 • Avsnitt 8
  Barnprogram, Matlagning, S8:A8

  Finaldagen är kommen - tolv småkockar har blivit till två och nu återstår bara en sista tävling. För att ta hem segern gäller det att skapa en 5-rätters-middag med en personlig touch. Frågan är vem som lyckas imponera på juryn?

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer