vidare till tv.nu

Underhållning

Talang

4.6 IMDb2021 • Sverige • Säsong 10, Avsnitt 8

Olidlig spänning och hård konkurrens väntar när det blivit dags för den första semifinalen i Talang 2021. De tävlande har vässat sina nummer men frågan är om de lyckas imponera en andra gång? Vilka som tar sig vidare till final avgör ni där hemma.

Säsonger och avsnitt

Säsong 10
 • Säsong 1
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Säsong 9
 • Säsong 10
Säsong 10
 • Avsnitt 1
  Underhållning, S10:A1

  Talang är tillbaka med nya överraskningar och i det första avsnittet får vi bland annat träffa mekanikern Fredrik som byggt en enmansorkester. Malmöflickorna bjuder på bollkonst och Ferry Svans uppträdande skapar panik hos Bianca.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Underhållning, S10:A2

  Tips inkommer om en blivande stjärna vid namn Kiana, något som får Bianca att ge sig av till hennes högstadieskola. 64-åriga Bengt tvingas göra sin audition på länk och Gift Blessing rör juryn till tårar. Dessutom delas en åtråvärd Golden Buzzer ut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Underhållning, S10:A3

  Starka känslor och oväntade talanger väntar när jakten på Sveriges nästa stjärna fortsätter. Denna afton får vi se akutsjuksköterskan Hannah ta ton och realitystjärnan Mcuze rabbla tennisspelare. Det bjuds även på dans och en och annan tår hos juryn.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Underhållning, S10:A4

  Dans i alla dess former väntar när nya förväntansfulla talanger tar plats på scen. Kevin gör ett starkt intryck hos juryn och en fyrbent deltagare testar sina chanser. Dessutom kommer doktor Mikael på besök och reder ut vad gåshud faktiskt är.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Underhållning, S10:A5

  Treåriga Milan kan hela solsystemet och har en förkärlek till geometri, frågan är om han lyckas charma juryn? Miss Humble testar på att rappa och Robin dyker upp med sin robot. Dessutom framför hundteatern My Dog sin egen tolkning av Askungen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Underhållning, S10:A6

  Talang-juryn går en händelserik afton till mötes och för Sarah och David blir det dans på scen. Kärleksgurun Shaft försätter Bianca i trans och elvaåriga Axel gör det svårt att hålla tårarna tillbaka. Dessutom belönas ett nummer med en Golden Buzzer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Underhållning, S10:A7

  Sjuåriga Neo gör entré med sin mormor, Dan Blaxx plockar upp saxofonen och Aurora försöker förmedla ett viktigt budskap genom en välkoreograferad eld-dans. Därefter har juryn ett stort beslut att fatta, vilka deltagare ska vidare till semifinal?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Underhållning, S10:A8

  Olidlig spänning och hård konkurrens väntar när det blivit dags för den första semifinalen i Talang 2021. De tävlande har vässat sina nummer men frågan är om de lyckas imponera en andra gång? Vilka som tar sig vidare till final avgör ni där hemma.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Underhållning, S10:A9

  Stand-up, sång och en hel del dans väntar i den andra semifinalen av Talang 2021. Bland de tävlande är nervositeten stor och frågan är om alla kan hantera pressen? Kom håg att det är ni där hemma som bestämmer vilka som går vidare till final.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Underhållning, S10:A10

  Säsongsavslutning. Starka känslor och magiska framträdanden - det har blivit dags att kora vinnaren av Talang 2021. På scen hittar vi de tävlande som tagit sig vidare från semifinalerna samt juryns Golden Buzzers. Frågan är vem som kammar hem segern?

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer