vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

DramaKriminalare

Talismanen

Sverige

Den före detta polisen Wallton får i uppdrag att leta reda på en ovärderlig arabisk talisman.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Polisen Wallton rycker ut på ett inbrottslarm och när hans kollega vid gripandet blir hotad med kniv går Wallton överstyr och misshandlar tjuven. Wallton blir fälld för misshandel och får avtjäna tid på Asptuna, där träffar han konsul Ulvan.

 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Dörrvakten blir nerstucken och mannen som begår dådet stjäl talismanen något han får betala dyrt för. Wallton har avtjänat sitt straff och återvänder hem. Hans fru berättar att hon vill skiljas och tänker flytta från stan med deras dotter.

 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Wallton tar kontakt med Jan Guillou och Henning Mankell för att få veta mer om talismanen. Guillou berättar att smycket är ovärderligt och han vill i gentjänst ha ensamrätt på Walltons story.

 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Wallton får att förklara för polisen vad han gör på en lyxbordell men lyckas få dem att förstå att han är oskyldig till mordet. Tanya flyr och tar kontakt med Viktor som bedriver bordellverksamhet och han hjälper henne med en ny identitet.

 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Viktor hotar att avslöja för polisen att det var Leonard Sköld som mördade Tanya. Leonard å sin sida anlitar skurken Konvalenko för att röja undan Viktor. Wallton måste återigen förklara för polisen vad han gjorde på brottsplatsen.

 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Återigen blir Wallton ertappad på en mordplats och Wallander ställer ett ultimatum. Talismanen byter ägare och oturen förföljer dem som får den i sin ägo. I Stockholm dyker Walltons dotter Katta upp, hon har rymt från sin mamma.

 • Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare, S1:A7

  Polisen börjar få upp ögonen på Walton som ständigt dyker upp vid mordplatser. Katta har fått reda på sanningen om sin pappas avskedande från polisen och de två försöker tillsammans med Jan Guillou ta reda på gåtan om smycket.

 • Avsnitt 8
  Drama, Kriminalare, S1:A8

  Guillou lämnar landet efter rättegången. Än en gång är Wallton nära att få tag på Talismanen men någon hinner förre honom. Ulvan tröttnar på att Wallton inte lyckats hitta smycket och ställer ett ultimatum.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer