vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Taronga Zoo från insidan
Taronga: Who's Who In The Zoo

...

Australien
DjurDokumentär
0
0

Vi får en nära titt på vad som krävs för att driva en av världens mest kända djurparker, där 240 passionerade djurskötare och veterinärer tar hand om mer än 5000 djur.
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Streama Taronga Zoo från insidan

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Djur, Dokumentär, S2:A1

  Säsongsstart. Personalen påbörjar ett långsiktigt arbete för att hjälpa schimpansen Naomi att bli mamma. Rachel, som är en av världens största ormar, får äta för första gången på ett halvår och tänker absolut inte på bordsskicket.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Djur, Dokumentär, S2:A2

  Efter fem års förberedelser kan äntligen de nya invånarna flytta in på Taronga Zoos afrikanska savann, men det är inte ett lätt uppdrag att flytta på nervösa giraffer. Två skötare gör sig bekanta med några av djurparkens största spindlar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Djur, Dokumentär, S2:A3

  Två döskalleapor anländer till Taronga med ett tydligt mål - att para sig med så många honor som möjligt. Dessvärre slutar det hela med en bruten käke och ett besök på sjukhuset. Skötaren Jordan berättar om sitt speciella band till en gepard.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Djur, Dokumentär, S2:A4

  Koalan Malakai ansluter sig till avelsprogrammet på Taronga, men behöver snabbt hjälp av veterinären Larry för att diagnostisera hans mystiska sjukdomstillstånd. I andra delar av djurparken är det mellisdags för både bebiskrokodiler och lejon.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Djur, Dokumentär, S2:A5

  En tung sköldpadda behöver snabbt tas till sjukhuset efter att ha fastnat i ett fiskenät. Samtidigt välkomnas ett nytt liv till Taronga - en nyfödd flodhäst! Dessutom njuter pingvinerna av egentid när djurparken stänger för gäster.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Djur, Dokumentär, S2:A6

  En nyzeeländsk pälssäl ankommer till Tarongas sjukhus och verkar svag och undernärd. Veterinären Larry behöver ta ett svårt beslut om sälens framtid. Två skötare står för ett nästintill omöjligt uppdrag när de ska väga en jättesköldpadda.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Djur, Dokumentär, S2:A7

  Sjölejonet Nala har äntligen fått en unge efter en lång graviditet. Nu behöver skötarna på Taronga hitta ett passande namn till den nyfödde. Hos elefanterna kämpar en far och son om vem som ska vara på toppen av flocken.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Djur, Dokumentär, S2:A8

  Två lejon ska flytta in på Taronga för första gången på flera år. Hur kommer de att trivas på djurparkens nya afrikanska savann? På sjukhuset ser man en ökning av sjuka och skadade gröna havssköldpaddor, ett djur som är särskilt svårt att behandla.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Djur, Dokumentär, S2:A9

  Tarongas röda pandor behöver mer utrymme, men på grund av coronapandemin kan de inte flytta till ett annat zoo. Som tur är kan det finnas en annan lösning. En värmebölja drabbar Australien och skötarna behöver kyla ner djuren på kreativa sätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Djur, Dokumentär, S2:A10

  Den röda jättekängurun Malu verkar ha problem med att äta och behöver besöka sjukhuset, där saker eskalerar snabbt mot det värre. Våren har kommit och med den kommer en baby-boom till Taronga.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Djur, Dokumentär, S2:A11

  Taronga håller stängt på grund av pandemin och det finns nu möjlighet för det 300 kilo tunga sjölejonet Charlie att gå på promenad. Samtidigt jobbar teamet med att avla fler noshörningar, men färre langurer.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Djur, Dokumentär, S2:A12

  Ett av Australiens mest missförstådda pungdjur, den tasmanska djävulen, står för stora svårigheter i det vilda. Taronga är en del av ett stort initiativ för att rädda arten. Det är också matdags för världens största ödla.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Djur, Dokumentär, S2:A13

  Vi följer med skötaren som rår om insekterna som till slut hamnar på insektsätarnas tallrikar i djurparken. Det blir också familjefejd när fem gnagarbröder ryker ihop. Veterinären Kimberly måste ingripa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Djur, Dokumentär, S2:A14

  Den utrotningshotade seglarparakiten är en del av ett avelsprogram på Taronga och veterinärerna behöver använda en speciell metod för att få till parningen. Det blir en familjeträff hos alpackorna när några avlägsna kusiner flyttar in i djurparken.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15
  Djur, Dokumentär, S2:A15

  Ett föräldralöst näbbdjur som överlevt en skogsbrand vårdas av veterinärerna för att kunna flytta tillbaka till det vilda. Hos reptilerna föds det extremt ovanliga ödlor och ett sjölejon besöker tandläkaren.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Djur, Dokumentär, S2:A16

  Säsongsavslutning. Traineen Klay hoppas på att bli djurskötare på Taronga i framtiden och får en ansträngande introduktionsvecka. Personal från hela zoot går ihop för att säkerställa att en utrotningshotad australisk fågel inte dör ut.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy