vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Teen Mom: Young Moms Club

USA

Teen Mom: Young Moms Club följer Heather, Chandlar, Nikki, Nicole, Alyssa och Cheyenne. Från moderskap till romans och mer därtill försöker de navigera på det enda sätt de kan: tillsammans.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - On the Fence
  Reality, S1:A1

  En grupp vänner måste bestämma huruvida de ska släppa in före detta bästisen Chandlar från high school i sina liv igen. Nikki får stå ut med att hennes mamma pressar henne att gifta sig och Heathers dåliga hälsa gör att babyfesten känns stressig.

  Viafree
 • Avsnitt 2 - Out of Chances
  Reality, S1:A2

  Heather måste ta ett livsavgörande beslut. Cheyenne får avgörande hjälp med ekonomin. Nicole kommer närmare Michael.

  Viafree
 • Avsnitt 3 - You Choose Him Over Us
  Reality, S1:A3

  Chandlar kämpar för att få släkt och vänner att acceptera hennes beslut att ge Aaron en chans till. Heather är på banan igen efter förlossningen. Nikki har problem med att få pojkvännen att förstå att hon vill ha en karriär som modell.

  Viafree
 • Avsnitt 4 - Fix Me
  Reality, S1:A4

  Chandlar är äntligen redo att bryta med Aaron för gott. Nu när Heather mår bättre försöker hon få fart på sitt företag. Cheyenne är rädd att det håller på att ta slut mellan henne och hennes man. Alyssa snabbar på med bröllopsförberedelserna.

  Viafree
 • Avsnitt 5 - Forget He Exists
  Reality, S1:A5

  Efter att ha gått i terapi ger Nicole pojkvännen Michael en chans till. Chandlar saknar Aaron trots att han övergav henne och flyttade till Vegas. Cheyennes mamma säger åt Cheyenne att hon måste flytta ut eftersom hon varit sen med hyran.

  Viafree
 • Avsnitt 6 - Take it Down a Notch
  Reality, S1:A6

  Chandlar måste välja mellan sina vänner och Aaron. Nikke gör sitt val: modellkarriären eller bilda familj med Ryan? Heather får en fantastisk chans att visa att hon klarar av att jobba fastän hon har barn.

  Viafree

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer