vidare till tv.nu

Vetenskap

Teknikkungen Stephen Fry
Stephen Fry: Gadget Man

2012 • Storbritannien

Han är beläst, bildad och begåvad. I sitt hemland Storbritannien är han en nationalklenod. Han lever inte som oss andra och behöver således varken fastna i bilköer, knuffa kundvagnar, eller ens hålla i sin egen tandborste. Istället förlitar han sig på sin samling trogna prylar. I den här serien testar Stephen alla produkter och prototyper han kan lägga vantarna på: prylar från framtiden och från det förflutna, oumbärliga manicker, samt söta små mojänger som kan komma att förändra ditt liv. Och hela projektet genomförs med hjälp av hans berömda vänner. Varje vecka skapar Stephen dessutom en alldeles egen superpryl - eller gör åtminstone ett tappert försök.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer