vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

DramaThriller

Tell Me Your Secrets I
Tell Me Your Secrets

7.4IMDbUSA

Om en ung kvinna, en före detta sexualbrottsling och en sörjande mamma som alla bär på ett mystiskt förflutet. I takt med att deras väl dolda hemligheter avslöjas blir gränsen mellan offer och förövare allt mindre självklar.
Från kritikerna
 • ...an addictive, cockamamie crime binge.

 • The show does have its own mad energy and if you like crazy content measured by the pound it may be for you.

 • This thriller lets you know it will be a dark slog from the start, when bloodied prisoner Karen meets desperate mom Mary...

 • Do you know when children roleplay with their friends, and it gets silly? Tell Me Your Secrets becomes that.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Once I Had a Love
  Drama, Thriller, S1:A1

  Karen Millers pojkvän är dömd för seriemord och hon har själv hjälpt till att mörka hans brott, men nu har hon blivit frisläppt och fått en ny identitet, Emma. En sörjande mor skakas av beskedet och väljer att ta lagen i egna händer.

  C More
 • Avsnitt 2 - Burn Me When I'm Gone
  Drama, Thriller, S1:A2

  Pete försöker att lugna Emma efter en traumatisk upplevelse som väcker liv i gamla minnen. Mary håller en vaka för sin saknade dotter och kommer i kontakt med en ny, intressant källa samtidigt som John får allt större inblick i Karens förflutna.

  C More
 • Avsnitt 3 - Someone Worse Than Me
  Drama, Thriller, S1:A3

  Emma söker efter sanningen om Jess och i sin ensamhet söker hon sig till en person från det förflutna. Samtidigt får vi ta del av ett omskakande minne från Karens tid med Kit. Mary korsar en ny moralisk gräns och hamnar i konflikt med sin son Jake.

  C More
 • Avsnitt 4 - I Don't Know You
  Drama, Thriller, S1:A4

  Emma byter lås och ignorerar Petes telefonsamtal, samtidigt som hon stöter bort Tom och hans nyfikna frågor. John fortsätter att manipulera Esther i hopp om att kunna snärja Karen, men planen äventyras när Mary plötsligt dyker upp i Minnesota.

  C More
 • Avsnitt 5 - I Got Here By Myself
  Drama, Thriller, S1:A5

  Pete får en möjlighet att förklara sig för Emma som nu kommit fram till Minnesota. Mary kämpar med sina skuldkänslor, samtidigt som hon upptäcker ny, oroväckande information om John. Rose får kännedom om Emmas relation med Tom.

  C More
 • Avsnitt 6 - I'm a Good Person
  Drama, Thriller, S1:A6

  Emma bestämmer sig för att förändra sitt liv och lämnar tillbaka den stulna katten. Mary försöker att distansera sig från John när det plötsligt sker ett genombrott i Theresas utredning. John söker upp sin syster som precis är på väg att gifta sig.

  C More
 • Avsnitt 7 - Now You See Me
  Drama, Thriller, S1:A7

  Emma brottas med de senaste nyheterna och börjar frukta att hon är kapabel till värre hemskheter än hon tidigare trott. Mary kapar banden med sitt förflutna och rensar ut Theresas saker. John närmar sig Emma genom att nästla sig in i Toms liv.

 • Avsnitt 8 - Be Mine
  Drama, Thriller, S1:A8

  Marnie ger Emma den sista pusselbiten om det förflutna och nu förstår hon varför hennes minnen blivit blockerade. I sin strävan efter att finna sanningen om Jess hamnar hon snart i en ny farlig situation. Mary bedövar sin sorg med sex och droger.

 • Avsnitt 9 - Gotcha
  Drama, Thriller, S1:A9

  Emma får veta sanningen om Saint Jerome House och utlöser en omedveten reaktion hos Rose som i sin tur vänder sig till Mary. John manipulerar Emma över telefon och arrangerar ett gemensamt möte med förödande konsekvenser. Emma får tillbaka minnet.

 • Avsnitt 10 - The Dead Come Back
  Drama, Thriller, S1:A10

  Säsongsavslutning. Emma kämpar för livet och Marys agerande blir direkt avgörande för hennes överlevnadschanser. Samtidigt förändras allt när Mary får veta den smärtsamma sanningen om Theresa. Jess mördare avslöjas till slut.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer