vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

DramaRomantik

The Arrangement

6.6IMDb

I den här serien får vi följa Megan Morrison, en vacker, ung skådespelerska som provspelar för den kvinnliga huvudrollen i en storfilm mot Kyle West, en av världens främsta actionfilmstjärnor. Kyles mentor är Terence Anderson, som driver självhjälpsorganisationen Institute of The Higher Mind tillsammans med sin fru, Deann. Efter att Megans fantastiska provspelning leder till en underbar första dejt (och mer därtill) med Kyle tar hennes askungesaga en oväntad vändning när hon erbjuds ett kontrakt som kan förändra hennes liv för alltid… I en stad där berömmelse är allt, måste Megan bestämma sig för hur långt hon är villig att gå för att få fart på sin karriär, och huruvida hon tänker acceptera arrangemanget.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - The Long Game
  Drama, Romantik, S2:A1

  Efter Megans resa till anläggningen kämpar Megan och Kyle med att stärka sina band samtidigt som de planerar Hollywoods mest efterlängtade bröllop och förbereder ett filmprojekt som kan bli avgörande får bådas karriärer.

 • Avsnitt 2 - Surface Tension
  Drama, Romantik, S2:A2

  Medan Kyle tampas med ett stort hinder i sin nya film, tar Megan kontakt med en person ur Kyles förflutna för att få reda på mer om sin fästman. Medan Terence och DeAnn har problem i äktenskapet, känner sig DeAnn attraherad av en gammal flamma.

 • Avsnitt 3 - The Sessions
  Drama, Romantik, S2:A3

  Medan Megan hoppas få övertaget över Terence när de inleder sina intensiva träffar, försöker Kyle bevisa att han är en skicklig regissör med sin första film. DeAnn inser att hon måste fatta ett avgörande beslut om sin framtid.

 • Avsnitt 4 - Scene 23
  Drama, Romantik, S2:A4

  Kyle måste balansera sin plikt som regissör med mediauppmärksamheten som omger The Kill Plan. Samtidigt bestämmer sig Megan för att ta kontakt med en person ur sitt förflutna för att hitta något att använda mot IHM.

 • Avsnitt 5 - You Are Not Alone
  Drama, Romantik, S2:A5

  Kyle och Megan måste hantera ett rykte som riskerar att ödelägga deras karriärer. Terence får reda på en överraskande sak om DeAnn.

 • Avsnitt 6 - The Break Up
  Drama, Romantik, S2:A6

  Under en djupgående intervju med en framträdande journalist på IHM måste Kyle konfrontera den mörka delen av sitt förflutna. Megan måste undersöka hur Institute har påverkat hennes liv.

 • Avsnitt 7 - On Location
  Drama, Romantik, S2:A7

  Kyle och Megan blir ovänner över eventuella karriärval som kan påverka deras förhållande. Samtidigt bjuder Terence in Shaun till ett nytt projekt för IHM.

 • Avsnitt 8 - Paso Robles
  Drama, Romantik, S2:A8

  Bara dagar före bröllopet stöter Kyle på en person från sitt förflutna, vilket får honom att fundera på om han någonsin kan hitta lyckan. Megan och Shaun drar från stan.

 • Avsnitt 9 - Truth
  Drama, Romantik, S2:A9

  Megan och Kyle måste konfrontera en mörk sanning som har dykt upp från det förflutna. DeAnn påbörjar ett nytt projekt tillsammans med Megan.

 • Avsnitt 10 - Suite Revenge
  Drama, Romantik, S2:A10

  Megan kommer fram till ett beslut gällande relationen med Kyle. Kyle gör en sak som kan vända upp och ner på hela hans liv. Terence och DeAnn går vidare med en plan som kan förändra allt.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer