vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Romantik

The Arrangement

6.6 IMDb2017 • Säsong 1, Avsnitt 9

Megan och Kyle måste ta hand om studions besvärande reklamkampanj för The Kill Plan. Samtidigt fokuserar Terence på sitt nya projekt för institutet, medan DeAnn går vidare med den nya filmen som hon ska producera.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, Romantik, S1:A1

  Megan Morrison får sitt livs chans när hon provspelar till en film med Hollywoods hetaste storskådis, Kyle West, när han helt oväntat erbjuder henne ett kontrakterat äktenskap värt tio miljoner dollar.

 • Avsnitt 2 - The Ex
  Drama, Romantik, S1:A2

  Kyle och Megans förhållande inleds med en fartfylld resa till Milano. Megan får uppleva både det bästa och det sämsta som hennes nya liv har att erbjuda och blir förvånad när Kyle avslöjar några av sina verkliga egenskaper för första gången.

 • Avsnitt 3 - The Leak
  Drama, Romantik, S1:A3

  Just när Kyle och Megan stärker sin ställning som Hollywoods nya innepar, sätts deras förhållande på prov, när delar av Megans privatliv läcker ut på internet.

 • Avsnitt 4 - Crashing
  Drama, Romantik, S1:A4

  Medan Megan funderar på vilket hennes nästa steg i karriären ska bli, försöker Kyle återknyta kontakten med henne på en oförutsägbar dubbeldejt med ett känt idrottsproffs och hans frispråkiga fru.

 • Avsnitt 5 - Temptation
  Drama, Romantik, S1:A5

  Megan går en kurs på institutet för att komma närmare Kyle. Terence börjar oroa sig för Kyles oberäkneliga beteende, och DeAnn snärjs in i ett nytt, provocerande förhållande.

 • Avsnitt 6 - Control
  Drama, Romantik, S1:A6

  Medan Megan förbereder sig för premiären av sin pjäs, måste Kyle ta itu med en person från hans förflutna som dyker upp. Terence inser att han behöver Kyles hjälp att rädda institutet från en eventuell skandal.

 • Avsnitt 7 - Trips
  Drama, Romantik, S1:A7

  Kyle följer med Megan på en resa till hennes hemstad för att förrätta hennes bästa väns vigsel. Terence inleder en självreflekterande resa efter en konfrontation med Kyle, och Annika inspirerar DeAnn till att ta fler risker i livet.

 • Avsnitt 8 - The Betrayal
  Drama, Romantik, S1:A8

  Megan inleder en ny TV-satsning med sin barndomsidol, och Kyle och DeAnn blir osams angående Kyles nästa projekt. Samtidigt ger Terence Shaun ett lockande erbjudande.

 • Avsnitt 9 - Sins
  Drama, Romantik, S1:A9

  Megan och Kyle måste ta hand om studions besvärande reklamkampanj för The Kill Plan. Samtidigt fokuserar Terence på sitt nya projekt för institutet, medan DeAnn går vidare med den nya filmen som hon ska producera.

 • Avsnitt 10 - The New Narrative
  Drama, Romantik, S1:A10

  Medan Megan och Kyle måste ta itu med en hemlighet som har dykt upp ur Megans förflutna, samarbetar Terence och DeAnn för att hantera ett eventuellt hot mot institutet.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer