vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Romantik

The Arrangement

6.6 IMDb2021 • Säsong 2, Avsnitt 6

Under en djupgående intervju med en framträdande journalist på IHM måste Kyle konfrontera den mörka delen av sitt förflutna. Megan måste undersöka hur Institute har påverkat hennes liv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - The Long Game
  Drama, Romantik, S2:A1

  Efter Megans resa till anläggningen kämpar Megan och Kyle med att stärka sina band samtidigt som de planerar Hollywoods mest efterlängtade bröllop och förbereder ett filmprojekt som kan bli avgörande får bådas karriärer.

 • Avsnitt 2 - Surface Tension
  Drama, Romantik, S2:A2

  Medan Kyle tampas med ett stort hinder i sin nya film, tar Megan kontakt med en person ur Kyles förflutna för att få reda på mer om sin fästman. Medan Terence och DeAnn har problem i äktenskapet, känner sig DeAnn attraherad av en gammal flamma.

 • Avsnitt 3 - The Sessions
  Drama, Romantik, S2:A3

  Medan Megan hoppas få övertaget över Terence när de inleder sina intensiva träffar, försöker Kyle bevisa att han är en skicklig regissör med sin första film. DeAnn inser att hon måste fatta ett avgörande beslut om sin framtid.

 • Avsnitt 4 - Scene 23
  Drama, Romantik, S2:A4

  Kyle måste balansera sin plikt som regissör med mediauppmärksamheten som omger The Kill Plan. Samtidigt bestämmer sig Megan för att ta kontakt med en person ur sitt förflutna för att hitta något att använda mot IHM.

 • Avsnitt 5 - You Are Not Alone
  Drama, Romantik, S2:A5

  Kyle och Megan måste hantera ett rykte som riskerar att ödelägga deras karriärer. Terence får reda på en överraskande sak om DeAnn.

 • Avsnitt 6 - The Break Up
  Drama, Romantik, S2:A6

  Under en djupgående intervju med en framträdande journalist på IHM måste Kyle konfrontera den mörka delen av sitt förflutna. Megan måste undersöka hur Institute har påverkat hennes liv.

 • Avsnitt 7 - On Location
  Drama, Romantik, S2:A7

  Kyle och Megan blir ovänner över eventuella karriärval som kan påverka deras förhållande. Samtidigt bjuder Terence in Shaun till ett nytt projekt för IHM.

 • Avsnitt 8 - Paso Robles
  Drama, Romantik, S2:A8

  Bara dagar före bröllopet stöter Kyle på en person från sitt förflutna, vilket får honom att fundera på om han någonsin kan hitta lyckan. Megan och Shaun drar från stan.

 • Avsnitt 9 - Truth
  Drama, Romantik, S2:A9

  Megan och Kyle måste konfrontera en mörk sanning som har dykt upp från det förflutna. DeAnn påbörjar ett nytt projekt tillsammans med Megan.

 • Avsnitt 10 - Suite Revenge
  Drama, Romantik, S2:A10

  Megan kommer fram till ett beslut gällande relationen med Kyle. Kyle gör en sak som kan vända upp och ner på hela hans liv. Terence och DeAnn går vidare med en plan som kan förändra allt.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer