vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

The Borgias

...

Historiskt dramaKriminalare
0
0

Historien om den mest legendariska familjen i historien, Borgia som verkade i renässansens Italien.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Ifall skaparna bakom denna serie gjorde någonting helt rätt var det tveklöst att rollsätta den fantastiske Jeremy Irons som påven Alexander VI, Rodrigo Borgia, själv.

 • Det lovar ganska gott från start. Derek Jacobi och Colm Feore i samma rum som Jeremy Irons...

 • Putting his granite voice to use in a way that should terrify lion cubs everywhere, Irons plays Borgia with a mixture of flamboyance and boredom.

 • Irons can play a creep in his sleep by this point in his career, so it's no shock to find out that he's the best thing in The Borgias performance-wise.

 • A scandalous good time with 'The Borgias'.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - The Face of Death
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A1

  Påve Alexander kämpar för sitt liv efter att han blivit förgiftad. Della Rovere grips och blir beskylld för mordförsöket, men lyckas rymma. Men även Catherina Sforza önskar påven och familjen Borgia, död.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 2 - The Purge
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A2

  Påve Alexander drabbar samman med kardinalerna och gör sig av med dem han inte litar på. Lucrezia är irriterad på sin blivande svärfamilj och situationen kompliceras ytterligare när hon inser att hennes känslor för Cesare är mer är bara syskonkärlek.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 3 - Siblings
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A3

  De kardinaler som påven har sparkat mister både rikedomar och titlar. Efter giftermålet med Lucrezia inser Alfonso att det sker politiska förändringar som inte gynnar honom själv. Förargad överger han Lucrezia på deras bröllopsnatt.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 4 - The Banquet of Chestnuts
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A4

  Påve Alexander utnämner nya kardinaler, bland andra Giula Farneses bror. Han får ansvaret för Vatikanens räkenskaper och kommer underfund med att kardinal Versucci har förskingrat en hel del pengar.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 5 - The Wolf and the Lamb
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A5

  Cesares besök i Frankrike blir mycket framgångsrikt med Machiavellis hjälp. I Rom kommer den farliga och förföriska Bianca med ett chockerande uttalande. Lucrezia reser till Neapel tillsammans med sin man och Micheletto.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 6 - Relics
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A6

  Cesare anländer till norra Italien med en fransk armé. Alexander uppfattar det som ett hot mot sin auktoritet och blir rasande, men tvingas förlika sig med Cesares plan att utplåna Sforza-dynastin. Catherina smider sina egna ränker: biologisk krigsföring.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 7 - Lucrezia's Gambit
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A7

  Cesare bränner ner Constanzos palats för att förhindra att pesten sprider sig. På grund av de politiska händelserna vill Lucrezia etablera sig i Neapel. Hon använder sig av utpressning mot prins Raphael. Prins Frederigo ersätter Ferdinand som kung.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 8 - Lucrezia's Gambit
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A8

  Pilgrimerna vallfärdar till Rom för jubileumsfesten, men Catherina Sforza planerar att sabotera festligheterna. Lucrezia märker en förändring hos Frederigo och avslöjar tillsammans med Cesare och Micheletto en plan om att lura Borgiafamiljen.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 9 - The Gunpowder Plot
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A9

  Micheletto känner sig sviken, så han mördar sin älskarinna och försvinner. Cesare reser till Neapel för att rädda Lucrezia. Bror och syster är tillsammans igen, och Alfons misstänker att det är mer än syskonkärlek. Alexander försöker tillverka krut.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
 • Avsnitt 10 - The Prince
  Historiskt drama, Kriminalare, S3:A10

  Alexander och Cesare försonas, och Cesare marscherar med sin armé för att fullfölja Juans plan om belägringen. Alfonso blir sårad, och Lucrezia försöker hjälpa honom att avsluta sitt liv på ett smärtfritt sätt. Cesare svär att Lucrezia är hans.

  SkyShowtime
  Tele2 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy