vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Miniserie

The Capture

7.8 IMDbStorbritannien

Den ambitiösa polisen Rachel vädrar en konspiration när en misstänkt kidnappare hävdar sig vara offer för falska videobevis.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - What Happens in Helmand
  Drama, Miniserie, S1:A1

  Den ambitiösa polisen Rachel vädrar en konspiration när en misstänkt kidnappare hävdar sig vara offer för falska videobevis.

 • Avsnitt 2 - Toy Soldier
  Drama, Miniserie, S1:A2

  När viktigt bevismaterial försvinner från utredningen börjar Carey tveka på Shauns skuld.

 • Avsnitt 3 - Truffle Hog
  Drama, Miniserie, S1:A3

  Rachel bearbetar sina kontakter för att kunna följa Shauns rörelsemönster genom stadens övervakningskameror. Shaun lyckas till Rachels stora förtret smita under radarn, men hamnar snabbt i klorna på den mystiske agenten Frank Napier.

 • Avsnitt 4 - Blind Spots
  Drama, Miniserie, S1:A4

  Rachel tappar ansiktet inför sina kollegor, men kommer en ny teori på spåren när hon får djupare kunskaper om hur övervakningsbilder kan manipuleras. Shaun befinner sig åter på flykt när han drabbas av en chockerande upptäckt.

 • Avsnitt 5 - A Pilgrim of Justice
  Drama, Miniserie, S1:A5

  Shaun sätter sin tillit till två mystiska främlingar som påstår att de kan leda honom till sanningen. Rachel får sina misstankar bekräftade under ett möte med Napier och beslutar sig för att bryta mot reglerna, med förödande konsekvenser.

 • Avsnitt 6 - Correction
  Drama, Miniserie, S1:A6

  Shaun etablerar kontakt med arkitekten bakom hans olyckliga situation medan Rachel får tillgång till ett nytt bevis. Båda är totalt oförberedda på konsekvenserna av att nu ha fått kännedom om den komplexa och omstörtande sanningen.