vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

The Capture

...

Storbritannien
DramaMiniserieThriller
0
0

Den ambitiösa polisen Rachel vädrar en konspiration när en misstänkt kidnappare hävdar sig vara offer för falska videobevis.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Det är en galen historia, som tack vare sitt lugn, sitt vuxna angreppssätt och sin ideologiska komplexitet ändå lyckas hålla sig trovärdig nog att bli skrämmande.

 • ...thriller built around all manner of deceit, delusion and general jiggery-pokery from ancient to very, very modern.

 • ...a breezy binge that strays into sitcom territory.

 • Those looking for a challenging drama with surprising layers should be satisfied with this genre-upending mystery.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Invisible Men
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A1

  DCI Rachel Carey utstationeras hos Counter Terrorism Commands kartläggningsavdelning. När hennes tidigare kollegor DS Flynn och Di Latif uppmärksammar fallet med en man som mördats av osynliga angripare, blir insatserna snabbt dödliga.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Made in China
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A2

  Säkerhetsminister Isaac Turners hackade TV intervju skickar chockvågor genom hans privatliv och yrkesliv. Med DS Flynn på sjukhus undersöker Carey och teamet ett nät av politiskt laddade ledtrådar som verkar leda till Kina.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Charlie Foxtrot
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A3

  DCI Carey undersöker ett hack mitt i en växande mediestorm, säkerhetsminister Isaac Turner befinner sig uppslukad i en orättvis uppståndelse, och en viktig misstänkt i hacket ses på väg mot flygplatsen och måste stoppas.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - #therealzacturner
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A4

  Isaacs paranoia intensifieras i kölvattnet av hans hackade TV -intervju, och hans familjeband testas. S015 breddar sin sökning efter de osynliga mördarna och kalibrerar sitt tänkande om vem som kan ligga bakom attackerna.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Imposter Syndrome
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A5

  Carey jagar en misstänkt och breddar sökandet efter de osynliga mördarna. Isaacs paranoia växer och hans familjeliv börjar rasa samman. Resultatet på faderskapstestet offentliggörs mitt under en livesänd tv-intervju med BBC Breakfast.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - The Flip
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A6

  Carey misstänker att Isaac har fallit offer för yttre press när han backar ut ur deras gemensamma plan. Isaac får en möjlighet att träffa sin digitala dubbelgångare och kopplingen mellan politiken och de stora teknikföretagen blir allt tydligare.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A7

  Careys jakt på sanningen har lett henne till en farlig plats, och nu tvingas hon kämpa för sitt liv. Rhys och Aliza läcker anonym information till pressen och Isaac återförenas med sin familj, men Simone bär fortfarande på tvivel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Miniserie, Thriller, S2:A8

  Säsongsavslutning. Careys instinkter visar sig stämma, men hon är i större fara än någonsin. Vad kommer hennes fiender att göra med henne? Isaacs äktenskap hänger på en skör tråd efter en känslosam konfrontation med Simone. Vilken väg ska han välja?

  TV4 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy