vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

The Control Room

...

Storbritannien
DramaMiniserieThriller
0
0

Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama The Control Room

ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • ...feels like an unexpected treat – especially in high summer, when viewers are more traditionally fobbed off with second- or third-rate stuff while we’re all too hot or on holiday to complain.

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Drama, Miniserie, Thriller

  Larmoperatören Gabe tar emot ett desperat samtal från en kvinna som verkar känna honom. Under pressen av att ta reda på vem hon är fattar han ett beslut som kan få förödande konsekvenser.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Drama, Miniserie, Thriller

  Gabe blir utpressad till fler kriminella aktiviteter av Anthony. För att lyckas undfly den mardröm han har hamnat i behöver han istället konfrontera sitt förflutna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Drama, Miniserie, Thriller

  Med polisen som närmar sig och kriminella som är ute efter pengar måste Gabe tänka och agera snabbt. Han kämpar för sitt liv samtidigt som saker och ting tar en oväntad vändning.

  TV4 Play
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy