vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

The Hills: New Beginnings

USA

Vi får följa vännerna när de återvänder till staden de älskade och lämnade bakom sig när de var i 20-årsåldern. De har nu fyllt 30 och ser tillbaka på tidigare misstag, och kämpar för att återfå den berömmelse och glöd som de en gång hade.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - I Don't Hold Grudges... JK!
  Reality, S1:A1

  En nystart för detta kompisgäng när de återvänder till The Hills och träffar varandra för första gången på länge. De ställs inför nya utmaningar, men gamla rivaliteter och romanser ställer till det. Ibland är det förflutna inte förflutet.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - You're Not My Family
  Reality, S1:A2

  Stephanie försöker att lappa ihop sin relation med brodern Spencer, Mischa säger ifrån till Perez Hilton som mobbade henne när hon var i stjärnljuset. Det slår gnistor mellan Audrina och Justin, men Justin verkar ha fått ögonen på en till.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - A Legend in His Own Mind
  Reality, S1:A3

  Audrina får veta nåt chockerande om Justin Bobby som får henne att tvivla på hans motiv. Det går hett till när Spencer och Heidi ifrågasätter sin vänskap med Brody. Samtidigt har Brandon Thomas Lee poolfest hos sin mamma.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Not to Eavesdrop, but to Eavesdrop
  Reality, S1:A4

  Audrina konfronterar Justin när han inte erkänner att han kysste henne. Brody klagar över relation han har med sin far.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Playing with Fire
  Reality, S1:A5

  Gänget åker till Vegas för att se Brodys DJ-uppträdande, och Justin hamnar mitt i en uppgörelse mellan Audrina och Stephanie. En skogsbrand härjar i Malibu, och Kaitlynn fruktar för Brodys liv när han stannar i evakueringszonen.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - I Don't Think We Can Be Friends
  Reality, S1:A6

  Brody och Kaitlynn får se förödelsen efter bränderna i Malibu. Audrina fattar ett svårt beslut som gäller Justin. Under tiden går Mischa på en viktig audition och Heidi börjar återuppliva sin popstjärnekarriär.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 7 - You're Enemy #1
  Reality, S1:A7

  Skvallret tar fart och rykten sprids efter en incident med Brody och Stephanie. Audrina får en chock när Justin tar med en snygg tjej på middagen.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 8 - Are We Exclusive?
  Reality, S1:A8

  Kaitlyyn och Brodys gala splittrar gruppen när hon bara bjuder in vissa. Audrina överraskar alla när hon återupptar romansen med en gammal flamma. Spencer chockerar Heidi med en generös överraskning.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 9 - This Hangover Better Be Expensive
  Reality, S1:A9

  Brody och Kaitlynn kämpar på med sitt förhållande när de besöker en fertilitetsspecialist. Heidi och Spencer förbereder sig för att förnya sina löften med möhippa och svensexa. Brandon vet inte vad han ska kalla sin nya relation.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 10 - Brody Gets Away With So Much
  Reality, S1:A10

  Brody och Kaitlynns äktenskap är i fokus när det skvallras om deras kärleksliv. Brandon börjar att ifrågasätta sitt förhållande med Ashley.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 11 - Of Course We're Married
  Reality, S1:A11

  Spencer konfronterar Brody om giltigheten i hans äktenskap och sanningen kommer fram. Brandon fattar ett slutgiltigt beslut vad gäller förhållandet med Ashley. Whitney pratar om känsliga saker med Kaitlynn.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 12 - I Hope You Say I Do
  Reality, S1:A12

  När gänget samlas för att fira när Heidi och Spencer förnyar sina löften hotar rykten om Brodys och Kaitlynns äktenskap att splittra gänget. Har de ett öppet förhållande? Är de ens gifta på riktigt?

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer