vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär

The Hunt For Baltic Gold

Vi följer bärnstensletare i deras jakt på att finna Baltikums guld. De följer den stormiga kusten nattetid och vadar i leran dagtid. De dyker upp överallt där denna värdefulla, 40 miljoner år gamla juvel kan tänkas finnas.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, S2:A1

  Teamet bestämmer sig för att förfina stranden i förhoppning om att finna det baltiska guldet. Krzysieks team kan inte återuppta arbetet eftersom gummislangarna saknas. De måste vakta sin mark mer noggrant.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, S2:A2

  Krzysiek dröjer sig kvar på marken. Han bestämmer sig för att ta tjuvarna på bar gärning. Tomek får material för att kunna bygga sitt skepp i bärnsten och Benedict får hjälp av en mekaniker.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, S2:A3

  Sköljanas arbete ger resultat och ägaren vill delta i vinstfördelningen. Tomek träffar sin före detta vän Marta. Dorota bildar orderkedjan och båtens besättning hittar bärnsten med hjälp av den gamla metoden.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, S2:A4

  Juveleraren Marta ansluter sig till fiskarna, och områdets ägare Gienek ansluter sig till Krzysieks team. Tom bygger basen till ett Titanic i bärnsten, som ska slå rekordet i Guinness rekordbok. Dorota slutför en stor försäljning.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, S2:A5

  Tomek flyger till Dominikanska Republiken för att undervisa lokala bärnstensarbetare. Marta följer med killarna på nattjakt, medan Mrzysiek tänker flytta jakten på bärnsten till Słupsk.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer