vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Kriminaldrama

The Missing
Baptiste

Storbritannien

Hyllad kriminalserie om den franske polismannen Julien Baptiste som denna gång blir inblandad i ett snårigt mysterium i Amsterdams undre värld.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Shell
  Drama, Kriminaldrama, S1:A1

  Julien Baptiste befinner sig i Nederländerna när han blir ombedd att titta närmare på ett fall gällande den försvunna sexarbetaren Natalie. Tillsammans med Natalies släkting Edward kastas han snabbt in i Amsterdams undre värld.

 • Avsnitt 2 - Measure of a Man
  Drama, Kriminaldrama, S1:A2

  Julien ifrågasätter sitt eget omdöme när han får veta att han blivit förd bakom ljuset. Ett spänt möte mellan Julien och Edward slutar i tragedi och Julien inser att han inte kommer att känna lugn förrän han fått fram hela sanningen om Edward.

 • Avsnitt 3 - For Blood
  Drama, Kriminaldrama, S1:A3

  Julien konfronterar Edward om hans egentliga relation med Natalie och inser snart att hans egen familj är i fara. Med en uppenbar gemensam fiende tar Julien och Edward upp jakten på Natalies son som har försvunnit från sjukhuset.

 • Avsnitt 4 - Vertrouwen
  Drama, Kriminaldrama, S1:A4

  Julien och Niels går på jakt efter de stulna pengarna medan Kim avslöjar sina innersta hemligheter för Greg. Genevieve övertalar Edward om bära en dold mikrofon under ett möte med Constantin, men när planen går snett sätts hela utredningen på spel.

 • Avsnitt 5 - Lucy
  Drama, Kriminaldrama, S1:A5

  Genevieve får veta att Edward har flytt med pengarna och lägger stora resurser på att spåra upp honom. Samtidigt inleder Julien och Genevieve ett vågat drag för att få över Constantin på sin sida, men deras möte får ett abrupt slut.

 • Avsnitt 6 - Into the Sand
  Drama, Kriminaldrama, S1:A6

  Julien och Genevieve kämpar för att avslöja mullvaden när brigadan slår till. En vild biljakt inleds samtidigt som Edward återvänder till Amsterdam och upptäcker en avgörande ledtråd i Kims pappersgömmor.