vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

The Other One

7.5IMDb2017 • Storbritannien

När Cathys älskade pappa plötsligt dör får hon reda på att han levt ett hemligt liv med en annan fru och dotter. Situationen känns först förödande, men snart kommer hon närmare sin nya syster och trots deras olikheter blir de vänner.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Sitcom, S1:A1

  Catherines pappas födelsedag slutar i katastrof - hennes pappa dör. Inte nog med det så får hon reda på att han levt ett dubbelliv med en annan fru och dotter. När hon träffar sin nya syster inser hon att de är varandras mtosats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Sitcom, S1:A2

  Cathy och hennes nyfunna syster Cat har ett gemensamt födelsedagskalas som spårar ur när deras mammor börjar gräla om vem deras bortgångna make älskade mest. Samtidigt hittar inte Cathy och Cat sin pappas testamente.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Sitcom, S1:A3

  Cathy tvingas ta ledigt från jobbet för att sörja sin pappa efter att hon attackerat en kontorsstol. För att inte oroa Tess låtsas hon fortsätta gå till jobbet när hon istället går hem till Cat. För att muntra upp henne ordnar Cat en fest.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Sitcom, S1:A4

  Cathy föreslår att familjen ska göra en minnesbänk för deras pappa. Cat får för sig att minnesmomentet kommer kosta skjortan, och därför går hon överstyr när hon ska samla in pengar till det. Cathy går med på att lära Cat cykla.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Sitcom, S1:A5

  Cathys mamma vägrar gå på Cathys möhippa, så de inbjudna blir faster Dawn, Marilyn, Cat och en gammal skolkompis. Men festen blir inte alls pompös och fin som hon hade hoppats. Istället går de på äventyr i skogen, och allting ballar ur.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Sitcom, S1:A6

  På natten före deras bröllop blir det problem mellan Cathy och Marcus när Cathy inte kan släppa att han gjort ett märke på väggen. Systrarna stöter på Cats gamla mobbare, och Cathy bestämmer sig för att hämnas för Cats skull.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Sitcom, S1:A7

  Säsongsavslutning. Cat tar med Cathy på en "syster-smekmånad" för att muntra upp henne. När de är borta hittar Marilyn Colins försvunna testamente som innehåller minst sagt chockerande nyheter, hur ska hon kunna berätta om det för Cathy och Cat?

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer