vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Fantasy

The Rook

6.8IMDb2019 • Storbritannien

En ung kvinna vaknar upp i London med total minnesförlust. I jakten på sin sanna identitet finner hon en hemlig agentgrupp avsedd att skydda personer med övernaturliga förmågor och en värld där ingen går att lita på.
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Chapter 1
  Drama, Fantasy, S1:A1

  Myfanwy Thomas vaknar upp i London, omringad av döda kroppar och med förlorat minne. En övernaturlig jakt på sanningen inleds och den enda ledtråden till hennes förflutna är ett brev i hennes ficka.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Chapter 2
  Drama, Fantasy, S1:A2

  När Myfanwy återbesöker brottsplatsen i jakten på sitt förflutna upptäcker Monica en mörk sanning om ett av offren - hennes älskare och agentkollega. Samtidigt försvinner en av Myfanfys döda angripare från bårhuset.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Chapter 3
  Drama, Fantasy, S1:A3

  Myfanwy gör en obekväm upptäckt om sitt förflutna. Farrier söker efter en syndabock för morden och Monica går under täckmantel för att medverka vid en EVA-auktion.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 4
  Drama, Fantasy, S1:A4

  Monica och Gestalt söker igenom London efter en saknad EVA som har rymt efter auktionen. Myfanwy blottlägger en skruvad relation med sin psykiater och Farrier får kontakt med en mystisk fånge som hon har slutit avtal med.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Chapter 5
  Drama, Fantasy, S1:A5

  Myfanwy och Monica arbetar för att befria en ung EVA, medan Gestalts misstankar om Myfanwy leder fram till en konfrontation. Farrier blir avstängd och svarar med att söka hämnd.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 6
  Drama, Fantasy, S1:A6

  Myfanwy återvänder till sitt barndomshem och Checquy ställer Farrier till svars för hennes agerande. Monica brottas med insikten om att hon har blivit förrådd av Marcus.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Prologue
  Drama, Fantasy, S1:A7

  Myfanwy är desperat efter en skräckinjagande profetia, vilket leder henne till att skänka tillit till en mäktig fiende. När planen går snett tvingas hon fly för sitt liv, samtidigt som hennes minne sipprar bort.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Chapter 8
  Drama, Fantasy, S1:A8

  Myfanwy och Farrier upptäcker hur farligt livet är bortom Checquy. Grantchester får slut på alternativ och Myfanwy tvingas välja mellan sin frihet och Farriers liv.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer