vidare till tv.nu
Se trailer

Kriminaldrama

The Shield

8.7 IMDb2002 • USA

Vic Mackey är en riktig skojare till polis som tillhör en experimentell grupp inom Los Angeles Police Department. Han är villig att sjunka till brottslingarnas nivå, för att kunna sätta dit dem, men hans gärningar kommer upp till ytan förr eller senare. Anledningen till varför han bryter mot lagen, enligt honom själv, är för att bringa ljus till en kaotisk värld.

Säsonger och avsnitt

Säsong 7
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 7
 • Avsnitt 1 - Coefficient of Drag
  Kriminaldrama, S7:A1

  Shane måste erkänna att han har skadat en armenisk lönnmördare som skickades för att döda familjen Mackey. Under tiden ber Vic den före detta polismannen Ray Carlson om att se efter Corrine och barnen medan han handskas med gängen.

 • Avsnitt 2 - Snitch
  Kriminaldrama, S7:A2

  Säkerhetstjänsten undersöker ett möjligt samband mellan al-Qaida och ett lokalt gäng. Deras arbete stör dock Vics planer om att starta ett krig mellan mexikanerna och armenierna. Under tiden måste Dutch handskas med en grupp missnöjda hyresgäster.

 • Avsnitt 3 - Money Shot
  Kriminaldrama, S7:A3

  Dutch och Danni undersöker en mystisk kidnappning, medan Julian och Tina går under täckmantel när en porregissör tipsar dem om en kokainlangare. Vic har fortfarande svårt för att lita på Shane, men bestämmer sig för att låta det vänta.

 • Avsnitt 4 - Genocide
  Kriminaldrama, S7:A4

  Vics problem hemma blir allt värre. Under tiden tvivlar Dutch på att skottlossningen på en gymnasieskola är konsekvensen av en stöld. Han oroar sig för att den 16-åriga gärningsmannen Lloyd Denton är en blivande seriemördare.

 • Avsnitt 5 - Game Face
  Kriminaldrama, S7:A5

  Dutch kontaktar psykologen Lyor Chotzen för råd angående Lloyd Denton, tonåringen som han misstänker kan vara en blivande seriemördare. Under tiden erkänner Claudette att hon har hälsoproblem och Olivia försöker att ta sig ur Pezuelas järngrepp.

 • Avsnitt 6 - Animal Control
  Kriminaldrama, S7:A6

  Aceveda vill ge de stulna filerna till federala agenter för att beskydda sin politiska framtid. Jeff Busada vaknar naken och blodig, och är orolig för att han kanske dödade någon när han gick i sömnen. Dutch tror inte att Busada kan ha gjort det.

 • Avsnitt 7 - Bitches Brew
  Kriminaldrama, S7:A7

  Vic undersöker mordet på en prostituerad som jobbade ihop med Farrah, en kvinna som han tidigare försökt hjälpa ut ur branschen. Samtidigt får han veta att han måste lämna sitt jobb utan pension inom tio dagar.

 • Avsnitt 8 - Parricide
  Kriminaldrama, S7:A8

  Shane och hans familj tvingas fly efter att han försökte döda två av sina tidigare kollegor inom poliskåren. Vic måste lämna in sin polisbricka och pistol efter otaliga försök att få behålla jobbet. Han bestämmer sig för att spåra upp Shane.

 • Avsnitt 9 - Moving Day
  Kriminaldrama, S7:A9

  Vic konfronterar Shane och Mara i ett sjukhusgarage. Missförstånd leder dock till att Vic är den som blir anhållen av polisen medan Shane och Mara flyr. Dutch inleder ett förhållande med Lloyd Dentons mor för att komma närmare pojken.

 • Avsnitt 10 - Party Line
  Kriminaldrama, S7:A10

  Shane och Mara gömmer sig i ett obebott hus men tvingas fly då en fastighetsmäklare ska visa huset. Ronnie och Billings måste förhöra tre städerskor som misstänks för mordet på sin arbetsgivare medan Vic blir ombedd att döda Pezuela.

 • Avsnitt 11 - Petty Cash
  Kriminaldrama, S7:A11

  Ronnie misstänker att mordet på Cardell är knutet till hans kopplingar till ett gäng. Under tiden blir en desperat Shane nästan anhållen när han försöker råna en knarklangare. Mara gör upp en plan om att bryta sig in hos en före detta arbetsgivare.

 • Avsnitt 12 - Possible Kill Screen
  Kriminaldrama, S7:A12

  Desperata efter pengar rånar Shane och Mara en man de möter på en klubb. Det visar sig dock att de har blivit lurade in i en fälla och innan de lyckas fly dödar Mara en kvinna och blir själv svårt skadad.

 • Avsnitt 13 - Family Meeting
  Kriminaldrama, S7:A13

  Shane försöker hålla Mara vid liv, och meddelar att han kommer att överlämna sig om mordanklagelsen mot frun läggs ned. När Vic vägrar att hjälpa till måste Shane komma på en annan lösning för att hålla Mara ur fängelse.

 • Avsnitt 14 - Family Meeting
  Kriminaldrama, S7:A14

  Ryktet om Vics immunitetsavtal sprids, men Vic vet inte om att Corrine har samarbetat med polisen för att försöka få en plats i vittnesskyddsprogrammet.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer