vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Social Network

...

120 min
USA
BiografiDrama
0
0

En höstkväll 2003 sitter Harvardstudenten Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar febrilt jobba på en ny idé. Genom maniskt bloggande och programmerande blir det som börjar i hans korridorrum snart ett globalt socialt nätverk.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
  • Dialogen är knivskarp och för hela tiden intrigen framåt, när Fincher hoppar fram-och-tillbaka mellan rättegången om miljonerna och om hur alltihop startade i ett studentrum på Harvard-universitetet.

  • ...är ingen vanlig biografi utan växer till en generationsfilm som definierar vår tid.

  • David Fincher har skapat en enormt underhållande, kvickt berättad historia fullt i klass med "Seven", "Zodiac" och "Fight club".

  • En ihärdigare filmmobbing av en mediemogul har inte setts sedan ”Citizen Kane”.

  • Ynglingen som bygger hela sitt makalösa framgångskoncept på digitala vänskapsband, förlorar själv sina fåtaliga vänner på kuppen.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy