vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Antologi, Fantasy

The Twilight Zone

USA • Säsong 2, Avsnitt 10

Den hemmagående husmodern Mrs. Warren ser fram emot införskaffandet av en enigmatisk apparat som kommer med löftet att göra allting bättre för alla i all evig tid.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Meet in the Middle
  Antologi, Fantasy, S2:A1

  Den ensamma ungkarlen Phil får en telepatisk förbindelse med en främling. Deras koppling blir allt mer romantisk med tiden men allt är inte som det verkar vara.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - Downtime
  Antologi, Fantasy, S2:A2

  När Michelle får en befordran till hotellmanager blir hon överlycklig men hennes lycka blir kortvarig efter att hennes verklighetsuppfattning ifrågasätts.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - The Who of You
  Antologi, Fantasy, S2:A3

  Den kämpande skådespelaren Harry riskerar allt för chansen att slå igenom, men snart finner sig Harry i mitten av en oväntad följd av händelser.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Ovation
  Antologi, Fantasy, S2:A4

  Efter att en sångerska blir vittne till en tragisk händelse får hennes karriär ett uppsving, men snart får hon lära sig att all berömmelse kommer med ett högt pris.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Among the Untrodden
  Antologi, Fantasy, S2:A5

  Utbytesstudenten Irenes annorlunda intressen gör henne till en måltavla för de andra eleverna på en skola för flickor, tills Irene upptäcker att en klasskompis besitter en unik talang.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - 8
  Antologi, Fantasy, S2:A6

  En forskare på okända marker upptäcker en ny art, en art som visar sig vara väldigt intelligent. Snart upptäcker forskaren att arten kan visa sig vara ett hot mot mänsklighetens överlevnad.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 7 - A Human Face
  Antologi, Fantasy, S2:A7

  Ett sörjande par avbryts mitt i en flytt av ett övernaturligt möte. Deras möte får dem att börja tvivla på vad de ska lämna bakom sig och vad de ska ta med sig.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 8 - A Small Town
  Antologi, Fantasy, S2:A8

  I en kyrka så upptäcker en änkeman en miniatyr av staden som han bor i. Det visar sig att miniatyren har mystiska krafter och den ingjuter dess krafter i änkemannen och han använder dem i sin tur för att hjälpa sin hemstad.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 9 - Try, Try
  Antologi, Fantasy, S2:A9

  När Claudia stöter på Mark i ett museum så imponerar han på henne med sina till synes mirakulösa förmågor. Men efter att hans källa till sin karisma och sina förmågor avslöjas så tar deras möte en mörk vändning.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 10 - You Might Also Like
  Antologi, Fantasy, S2:A10

  Den hemmagående husmodern Mrs. Warren ser fram emot införskaffandet av en enigmatisk apparat som kommer med löftet att göra allting bättre för alla i all evig tid.

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer