vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

There's ... Johnny!

7.2IMDb2017 • 27 min

Det är 1972 och alla går till sängs med varandra... med Johnny Carson, den största TV-personligheten i USA. 19-åriga Andy Klavin från Nebraska får av en slump i uppdrag att vara passopp under Carsons “The Tonight Show” och möter en värld som förändrar hans liv. Serien tar ett komiskt steg bakåt i tiden och tar en titt bakom mannen i rampljuset för att se hur de människor som omger Carson faktiskt lever.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Andy Goes to Hollywood
  Sitcom, S1:A1

  Andy Klavin reser från sin hemstad i Nebraska till Burbank i Kalifornien, där han av en slump får ett jobb bland olika färgstarka personligheter - manusförfattarna, vars jobb alltid är osäkra, producenten Fred DeCordova och framför allt Joy.

 • Avsnitt 2 - Dog Day Afternoon
  Sitcom, S1:A2

  Andy kämpar med förbryllande känslor för Joy och när han får en första viktig uppgift på jobbet drabbas han av det ena missödet efter det andra. Men på något sätt löser Andy problemen och lyckas samtidigt ge Joy det beröm som hon så sällan får.

 • Avsnitt 3 - Owed to Joy
  Sitcom, S1:A3

  Joy kräver lika lön för lika arbete på jobbet, samtidigt som hon har problem på hemmafronten. Manusförfattarna tar med Andy på en utflykt som han aldrig ska glömma och Mitch försöker dölja sina inre demoner för resten av gänget.

 • Avsnitt 4 - Take Me to Church
  Sitcom, S1:A4

  Freddie ber Andy att följa med till hans kyrka i Beverly Hills, men det går inte som planerat, och Joy talar med sin terapeut om en bröllopshelg som nyligen gick helt snett.

 • Avsnitt 5 - The Drop
  Sitcom, S1:A5

  Johnny Carson blir inblandad i en utpressning. Myndigheterna kontaktas och vissa misstänker att Andy ligger bakom planerna. Andy får också närmare kontakt med Joy och Rasheed samtidigt som han blir hög för första gången i livet.

 • Avsnitt 6 - The Getaway
  Sitcom, S1:A6

  Joy och Andy tar en efterlängtad paus och åker till Angelos festställe i Palm Springs, men ingen kan slappna av när en massa hemligheter avslöjas. Andy bearbetar sin känsla av svek när han skriver brev hem.

 • Avsnitt 7 - The Anniversary Show
  Sitcom, S1:A7

  Det är 10-årsjubileum och dags för det avsnitt som de har jobbat för hela säsongen, men det går inte som planerat. Det är inte alla manusförfattare som får komma tillbaka och Andy gör en mycket värdefull upptäckt. Joy får veta sanningen om sin pappa.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer