vidare till tv.nu

Trädgård, Underhållning

Trädgårdsmåndag

2014 • Sverige

Trädgårdsprogram med Pernilla Månsson-Colt, kocken Tareq Taylor och trädgårdsmästaren John Taylor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Trädgård, Underhållning, S1:A1

  Stor såskola - allt möjligt om jord, krukor och fröer, Pernilla fixar vårlöken, John startar varmbänken och Tareq lagar mat på något som blivit över från förra året.

 • Avsnitt 2
  Trädgård, Underhållning, S1:A2

  Människor tröttnar aldrig på ge nytt liv åt urgamla sätt att odla - denna vecka terrassodling. Dessutom skapar Pernilla lite flärd, John klipper lite gräs och Tareq försöker hitta något ätligt i ett ganska ödsligt köksland.

 • Avsnitt 3
  Trädgård, Underhållning, S1:A3

  Denna vecka en hel del om lökar. Vad är det egentligen för skillnad på vårlök, höstlök och sommarlök? Tareq satsar på en kul potatis som egentligen är något annat och John hejdar ogräset innan det är för sent.

 • Avsnitt 4
  Trädgård, Underhållning, S1:A4

  Total globalisering och förvirring i kökslandet. Dessutom berättar John om sina favoritredskap, Pernilla pysslar med ståltråd och Tareq lagar något som lätt kan förväxlas med husmanskost.

 • Avsnitt 5
  Trädgård, Underhållning, S1:A5

  Mycket om en nyskapande men besvärlig spaljé i en tydlig färg. Dessutom Pernillas bevattningstips, Johns fröer som är redo för omskolning och Tareq som lagar mat på förra årets chiliskörd.

 • Avsnitt 6
  Trädgård, Underhållning, S1:A6

  Mycket prat om växter i terrassodlingen och lite svammel om återfödelse. John presenterar trädgårdens nya husdjur och Tareq sysslar mest med kål.

 • Avsnitt 7
  Trädgård, Underhållning, S1:A7

  Tareq och John försöker göra ett avtryck i mänsklighetens historia, Pernilla vill också bli ihågkommen med en fokuspunkt i betong. Dessutom är komposten i stadsträdgården äntligen klar.

 • Avsnitt 8
  Trädgård, Underhållning, S1:A8

  Pernilla och John gör en stram och lättskött entré och Tareq fyller växthuset med något udda saker. Det blir en lägesrapport från bisamhället och dessutom ska Pernillas fokuspunkt avtäckas.

 • Avsnitt 9
  Trädgård, Underhållning, S1:A9

  En hel del om hydrokultur - funktionellt men kanske inte så snyggt. John skapar en modern äng, Pernilla hyllar smutsiga tantblommor och Tareq sysslar mest med kikärtor både i landet och i maten.

 • Avsnitt 10
  Trädgård, Underhållning, S1:A10

  John och Pernilla renoverar siktlinje och reser en rejäl månport, Tareq uppmärksammar att det är högsäsong för ogräs, inneblommorna får sommarlov och dessutom blir det en del om potager.

 • Avsnitt 11
  Trädgård, Underhållning, S1:A11

  Stor säsongsfinal med bin och honungsslungning, Tareqs efterlängtade kvittenträd, en eftersatt kryddhylla som får nytt liv och John som gör en flytande trädgård.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer