vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Trädgårdsmästarna
Garden Rescue

...

Storbritannien
RealityRenoveringTrädgård
0
0

Charlie Dimmock och bröderna Harry och David Rich reser land och rike runt för att göra om folks trädgårdar. Men de måste hålla sig inom en tight budget, om det så är 5000 pund eller 50 000 pund. Det ställer höga krav på kreativiteten.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A1

  I Southampton vill den stolta walesaren Morgan få till en trädgård som är perfekt för att hålla stora fester i. Trädgården måste också ha lite insyn, vatteninslag och såklart även en känsla av hemlandet Wales.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Byfleet
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A2

  Bröderna Rich i Byfleet får sällskap av Arit Anderson och teamet skapar en trädgård som går att avnjuta året om. Här ska Gay, en stilig äldre dam, kunna lyssna på fågelkvitter och minnas sin bortgångna make i den vackra omgivningen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Shoreham by Sea Swiss Garden
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A3

  Designteamet är i Shoreham by Sea för att hjälpa John och David. De har en budget på 4,500 pund som de hoppas ska räcka till att få sin lilla trädgård till det perfekta stället att hålla i sin bröllopsceremoni.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Shefford
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A4

  Karen och Duncan i Shefford tycker att deras trädgård är tråkig. Eftersom de inte gillar raka linjer önskar de istället böjda linjer, och som tur är har de bröderna Richs hjälp för att få till det.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A5

  Zoe och Johnny drömmer om en trädgård att kunna slappna av i. Deras trädgård i Fishponds i Bristol måste också inkludera en plats där Zoe kan odla sin bröllopsbukett på och dessutom få rum för sin alfresco-yoga.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A6

  Tracey och hennes familj har flyttat in i hemmet där hon växte upp. Mamma Christine bor numera ett eget hus på tomten. Men allt byggande har tyvärr förstört den vackra trädgården och de behöver hjälp att få det fint igen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A7

  David och Harry Rich har gått ihop med en ny trädgårdsdesigner, Arit Anderson. Nu är de allihop i Melton Mowbray för att skapa en ultimat al fresco-matplats där en hel familj kan njuta av grillkvällar tillsammans.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A8

  Den här gången är Charlie Dimmock och hans bröder Harry och David Rich i Milton Keynes. Uppdraget är att skapa en hindu-inspirerad och grillvänlig trädgård med mycket växtlighet till Vinay och Raunak.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Solihull
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A9

  Richard och Darren letade efter ett hus med en liten trädgård men råkade köpa ett hus med motsatsen. Nu vill de återskapa känslan från sin smekmånad i New York genom att ta inspiration från parkprojektet the High Line i the Meatpacking district.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Appleton
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A10

  Trädgårdsmästarna får ett brev från tio år gamla Oliver som vill att de bygger en BMX-bana i hans familjs trädgård. Föräldrarna har gått med på cykelgalna Olivers idé, så länge det finns något i trädgården för dem också.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Leamington Spa
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A11

  Harry, David och Arit reser till Leamington Spa för att hjälpa Robert, Gemma och deras dotter Darcey att röja upp i den igenväxta trädgården som Darcey är rädd för att leka i då den mest består av brännässlor och en trasig veranda.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Swindon
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A12

  Nicola och Anthony har köpt sitt drömhus men är missnöjda med trädgården. De drömmer om att fylla den trista miljön med en modern, färgglad plats genomsyrad av en glamorös känsla av Medelhavet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Petersfield
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A13

  Jeannie och Norman vill skapa en trädgård i sin trädgård. En avskärmad plats för tillflykt, inspirerad av japanska trädgårdar, där de kan betrakta djurlivet och solnedgången i lugn och ro.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14 - Daresbury
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A14

  Trädgårdsmästarna reser till Daresbury i Chester för att hjälpa Karen och Allan att förvandla deras trista lilla trädgård till en blomstrande lugn oas, utan insyn från grannarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15 - Bradley Stoke
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A15

  Trädgårdsmästarna reser till Bristol för att hjälpa Laura och Andrew att förvandla deras långsmala trädgård till en resurs för vattensamling och samtidigt skapa en miljö som är trivsam för smådjur och insekter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16 - St Ives
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A16

  Bernadette är en socialarbetare i St Ives som, efter att ha jobbat hela dagen med andras behov önskar sig en trädgård där hon kan vara ifred och ta det lugnt. Det enda kravet hon har är att gräsmattan måste bort.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18 - Hook
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A18

  Nygifta paret Cat och Joel drömmer om en prunkande trädgård där barn kan leka men har en asfalterad baksida där inga plantor med djupa rötter får planteras på grund av gasledningar. Kan trädgårdsmästarna hjälpa dem att uppfylla sin dröm?

  TV4 Play
 • Avsnitt 19 - Newport Cwmcarn
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A19

  Trädgårdsmästarna reser till Wales för att hjälpa Kim och Simon, vars branta trädgård är knappt mer än en lerig backe, i tre sektioner. Målet är att skapa en trädgård där utsikten över den närliggande skogen och kullarna kommer till sin rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21 - Yardley
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A21

  Traceys trädgård är full av gammalt byggmaterial. Hennes nyligen bortgångna make Simon var medsökande till programmet men hann aldrig se sina drömmars trädgård komma till liv. Trädgårdsmästarna rycker ut för att uppfylla Simons sista önskan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22 - Chippenham
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A22

  Becky och Kieron älskar matlagning och drömmer om att anlägga ett grönsaksland i sin trädgård. Samtidigt vill de ha en uteplats för middagar och bjudningar och trädgården behöver skugga, vilket är kan vara ett problem för en trädgård i söderläge.

 • Avsnitt 23 - Ruddington
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A23

  Charlie Dimmock och bröderna Harry och David Rich reser land och rike runt för att göra om folks trädgårdar. Men de måste hålla sig inom en tight budget, om det så är 5000 pund eller 50 000 pund. Det ställer höga krav på kreativiteten.

 • Avsnitt 37 - Salford
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A37

  Trädgårdsmästarna hjälper Nicole, som är uppvuxen i Tyskland, att ge nytt liv åt hennes oinspirerande trädgård. Hennes dröm är att återskapa sin barndoms kleine garden - en typ av kolonilott som delades ut till boende i höghusområden i Tyskland.

 • Avsnitt 17 - Salford
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A17

  Trädgårdsmästarna hjälper Nicole, som är uppvuxen i Tyskland, att ge nytt liv åt hennes oinspirerande trädgård. Hennes dröm är att återskapa sin barndoms kleine garden – en typ av kolonilott som delades ut till boende i höghusområden i Tyskland.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20 - Horsham
  Reality, Renovering, Trädgård, S4:A20

  Trädgårdsmästarna får i uppdrag att skapa en trädgård för Charlotte, James och deras lilla dotter Esmé, En plats för de vuxna att umgås men också en plats där Esmé kan leka och lära sig om växter och djur.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer