vidare till tv.nu

Trädgård

Trädgårdsonsdag

2012 • Sverige

Följ trion bestående av programledaren Pernilla Månsson Colt, kocken Tareq Taylor och trädgårdsmästaren John Taylor i en skånsk trädgård i närheten av Lund. Bli inspirerad att både odla vackert och ätligt. Tillsammans delar trion med sig av en mängd tips och idéer på vad man kan göra i trädgården under säsongen, som vanligt med ekologiska förtecken och gärna i form av återbruk. Bland annat lagar Tareq rätter där han försöker hitta så många ingredienser som möjligt i trädgård och natur. Var med ända från början och följ trädgårdens skiftningar från vårens första knopparna till sommarens grönskande prakt och höstens vissnande löv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Trädgård, S4:A1

  Pernilla, John och Tareq är tillbaka i trädgården efter sommaren. Återblickar från vårsäsongen; det nya kökslandet, svensk djungel och stadsodling med grön vägg. Dessutom Tareq och Pernilla som lagar mat på alldeles nyskördat.

 • Avsnitt 2
  Trädgård, S4:A2

  Pernilla och John finner sin nisch i ekosystemet och provar en urgammal metod för jordförbättring. Tareq hittar något i kökslandet som passerat bäst-före datum och lagar till en underskattad plattfisk.

 • Avsnitt 3
  Trädgård, S4:A3

  Pernilla har tröttnat lite på tema svart-vitt och grunnar på om det kanske blivit lite väl mycket insyn och fritt blås i den svenska djungeln. John näringsmättar den magiska biokolen och Tareq har väldigt mycket lök att ta hand om.

 • Avsnitt 4
  Trädgård, S4:A4

  Pernilla och John släpper alla fördomar och ger sig kast med barren. John tar hand om äpplespaljén år 2, Pernilla letar odlingsyta och Tareq drabbas av lätt panik i växthuset.

 • Avsnitt 5
  Trädgård, S4:A5

  John och Tareq får utlopp för sin kärlek till bambu och ger den svenska djungeln en värdig ingång, Pernilla gör något fint av vatten och hönsnät och John håller liten vitlöksskola. Dessutom fixar Tareq till en udda köttbit med kökslandets rotfrukter.

 • Avsnitt 6
  Trädgård, S4:A6

  Det handlar bland annat om att ha en plan för allt - till exempel löken. Pernilla gör ett fint fågelbad, Tareq lägger in rödbetor och hyllar Belgien. Dessutom öppnar John klassrummet för olika sorters ohyra.

 • Avsnitt 7
  Trädgård, S4:A7

  John och Tareq förlänger säsongen med plast, Pernilla gör mobil odling. Dessutom ska biokolen äntligen börja jobba och Tareq lagar lyxsoppa.

 • Avsnitt 8
  Trädgård, S4:A8

  Höstavslutning utan att deppa ihop. Höst innebär ju också att förbereda sig för nästa säsong. Pernilla och John sätter blomsterlök i kruka, planterar ett ganska stort träd och gör höstrabatt. Dessutom lagar Tareq en svensk kebab.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer