vidare till tv.nu

Drama, Medicin

Transplant

7.7 IMDbKanada

En skicklig akutläkare flyr från Syrien till Kanada i hopp om att komma till rätta i ett nytt land och på ett nytt sjukhus.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, Medicin, S1:A1

  Bashir kämpar för att återvända till sitt kall som akutläkare efter att ha lämnat Syrien för ett nytt liv i Kanada. Hans hoppfullhet är kraftigt reducerad när en tragisk olycka leder fram till en oväntad jobbchans på York Memorial.

  C More
 • Avsnitt 2 - Tell Me Who You Are
  Drama, Medicin, S1:A2

  Bash ger uttryck för sina något okonventionella arbetsmetoder när han och Mags hjälps åt med en svårbestämd diagnos. Doktor Bishops snara återkomst till arbetet väcker bekymmer bland kollegorna och June kämpar för att göra sin röst hörd inför Singh.

  C More
 • Avsnitt 3 - Your Secrets Can Kill You
  Drama, Medicin, S1:A3

  Bash behandlar en ung patient med en ovanlig sjukdom samtidigt som hans framtid på York Memorial hänger på en skör tråd. Mags konfronteras med ett fall hon inte lyckas lösa och June försöker dölja sitt nya dejtingintresse för kollegorna.

  C More
 • Avsnitt 4 - Saleh
  Drama, Medicin, S1:A4

  Bash känner sig splittrad mellan arbetet på sjukhuset och en förfrågan från Syrien om att behandla patienter på distans. Theo känner sig hjälplös när en hans döttrar råkar illa ut och June jobbar på att förbättra sin sociala förmåga.

  C More
 • Avsnitt 5 - Eid
  Drama, Medicin, S1:A5

  Bash har svårt att respektera ett patientbeslut och Theo behandlar en tonårspatient som ogärna vill berätta för sina föräldrar varför han är på sjukhuset. Amira försöker hålla liv i familjetraditionerna, men saknar det gamla högtidsfirandet i Syrien.

  C More
 • Avsnitt 6 - Trigger Warning
  Drama, Medicin, S1:A6

  Bash drabbas av självtvivel efter en incident på jobbet och Mags inspireras i mötet med en brandman som förmedlar en påtaglig passion över sitt riskfyllda yrke. Theo firar sin första födelsedag utan familjen och möter en patient med en stor önskan.

  C More
 • Avsnitt 7 - Far From Home
  Drama, Medicin, S1:A7

  Theo får ett oväntat besök på hemmaplan och på jobbet möter han en intolerant patient. June tar ett beslut om sin relation med Lou medan Bashir och Mags jobbar gemensamt för att hjälpa en utländsk patient som inte pratar engelska.

  C More
 • Avsnitt 8 - Birth and Rebirth
  Drama, Medicin, S1:A8

  Bashir och Amira försöker vänja sig vid sin nya miljö. På jobbet hjälper Bashir ett oroligt föräldrapar som väntar sitt första barn. Bishop sätter Mags på prov under en personlig utvärdering av hennes arbete och June får ett intressant fall.

  C More
 • Avsnitt 9 - Under Pressure
  Drama, Medicin, S1:A9

  Bashir hjälper en vän som är motvillig till att söka vård. Bishop ger Mags ett fantastiskt erbjudande samtidigt som hon har fullt upp med annat. June blir kontaktad av en person från sitt förflutna och Theo försöker hitta felet på en ung idrottare.

  C More
 • Avsnitt 10 - Collapse
  Drama, Medicin, S1:A10

  När en explosion inträffar i närheten av sjukhuset sätts Bashir och resten av akutpersonalen på prov. Mags behandlar en patient utan att ha all information och Theo kämpar för att rädda livet på en skolflicka med hjärtstopp.

  C More
 • Avsnitt 11 - Orphans
  Drama, Medicin, S1:A11

  En skicklig akutläkare flyr från Syrien till Kanada i hopp om att komma till rätta i ett nytt land och på ett nytt sjukhus.

  C More
 • Avsnitt 12 - Relapse
  Drama, Medicin, S1:A12

  När en ung mamma med missbruksproblem nästan dör måste Bashir ta reda på om hon fått ett återfall eller om hennes symtom kan ha andra förklaringar. Theo får uppleva en dramatisk åktur med ambulansgänget och Bishop gör ett kritiskt misstag.

  C More
 • Avsnitt 13 - The Only Way Out is Through
  Drama, Medicin, S1:A13

  Bashir och Mags kämpar för att rädda en kvinna med mystiska symtom efter en farlig felbehandling. Bishop och Claire kommer till en ödesdiger insikt och June får fullt upp när hon hittar en medvetslös patient i väntrummet.

  C More