vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Medicin, Reality

Trauma Rescue Squad
999: Rescue Squad

Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 4

Ambulanssjukvårdaren Kim utsätter sig för livsfara och klättrar in i en bil som hänger ovanför en flod i ett försök att rädda den skadade föraren. Teamet måste också improvisera när en arbetsplatsolycka lämnar en man skadad på ett tak.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Medicin, Reality, S2:A1

  Efter en arbetsplatsolycka måste en av ambulanssjukvårdarna riskera sitt liv. Tillsammans med räddningstjänsten arbetar sjukvårdarna i sju timmar för att få ut den skadade arbetaren. Ambulansen kallas också till en misstänkt nattklubbsskjutning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Medicin, Reality, S2:A2

  Teamet skickas till Salisbury för att handskas med efterspelet av nervgiftsattacken på den forne ryske spionen. Räddningsarbetarna måste också jobba hårt för att vårda en lastbilsförare som fastnat i sitt fordon, ett farligt arbete för de inblandade.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Medicin, Reality, S2:A3

  Teamet jobbar desperat för att försöka rädda livet på en kvinna som blivit knivattackerad av sin gamla partner. En bil som kört av vägen och hamnat i en ravin gör att räddningsarbetarna står inför en svår utmaning och en tonåring får ett träd på sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Medicin, Reality, S2:A4

  Ambulanssjukvårdaren Kim utsätter sig för livsfara och klättrar in i en bil som hänger ovanför en flod i ett försök att rädda den skadade föraren. Teamet måste också improvisera när en arbetsplatsolycka lämnar en man skadad på ett tak.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Medicin, Reality, S2:A5

  En tonåring hittas skadad efter att ha blivit knivhuggen flera gånger precis utanför sitt hem och teamet gör allt för att rädda livet på honom. En polis skadar sig efter en knarkrazzia och en person får en trädgren över sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Medicin, Reality, S2:A6

  I West Yorkshire försöker sjukvårdspersonalen hjälpa en tolvårig flicka som misstänks vara påverkad av en okänd substans. Ambulansföraren Alex åker på larm om en bilolycka men har svårt att diagnostisera föraren eftersom han inte pratar engelska.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Medicin, Reality, S2:A7

  En kvinna knivmördas i sitt hem och teamet skickas till brottsplatsen för att vårda den misstänkte gärningsmannen. Brand bryter ut i ett höghus och räddningsarbetarna kallas in för att hjälpa de som sitter fast ovanför lågorna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Medicin, Reality, S2:A8

  En allvarlig bilolycka har skett på motorvägen. På plats finner polisen en lastbilschaufför som snabbt behöver vård. Sjukvårdarna Johnny och James försöker hindra en man från att begå självmord och Charlie hjälper en kvinna som fått en stroke.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Medicin, Reality, S2:A9

  Vintern har kommit till Yorkshire och ställer till problem på flera håll. Teamet åker bland annat ut på flera trafikolyckor, en person som badar i minusgrader behöver räddning och en skidåkare råkar ut för en befarad hjärnskada.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Medicin, Reality, S2:A10

  Skolan börjar igen och två ungdomar knivhuggs på samma dag. En stor brand utbryter i ett garage och teamet oroar sig för att de gastuber som finns där inne ska explodera. En man inne i stan blir påkörd av en buss.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer