vidare till tv.nu

Dokumentär, Miniserie

Tumba - en släktsaga

Sverige

Ett mångsidigt och osminkat porträtt av idrottsstjärnan Sven Tumba och hans fru Mona.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Idolen
  Dokumentär, Miniserie, S1:A1

  Sven Tumba är en av Sveriges största idrottsmän genom tiderna, landslagsman i ishockey, fotboll och golf. Hans karisma fick allt från ståplatspubliken till kungahuset att smälta. Allt låg öppet för nationalidolen, men vad gör oreserverade hyllningar med en människa? Gränslösheten skulle följa hon...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Du kan inte ändra en människa
  Dokumentär, Miniserie, S1:A2

  Sven Tumba står på toppen av sin karriär. Han har som förste svensk provspelat i NHL och vunnit VM-guld i ishockey tre gånger. Dessutom har han lyckats gifta sig med Mona Nessim trots hennes föräldrars starka motstånd. I denna släktsaga hamnar Mona mitt emellan de två viktigaste männen i sitt liv...

  SVT Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer