vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Thriller

Tunn is

Sverige

Ett forskningsfartyg attackeras utanför Grönland samtidigt som Arctic Council försöker underteckna ett avtal som förbjuder miljöskadlig oljeborrning i regionen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episod 1
  Drama, Thriller, S1:A1

  Sveriges utrikesminister Elsa Engström reser till Grönland för att delta i Arktiska rådet. Hennes rådgivare Viktor är inbjuden till ett svenskt oljeprospekteringsfartyg medan hans flickvän, säkerhetspolisen Liv, är hemma i Stockholm.

  C More
 • Avsnitt 2 - Episod 2
  Drama, Thriller, S1:A2

  Liv tvingas ta saker i egna händer när hon nekas att delta i utredningen om fartygsattacken. Elsa försöker övertyga sina ministerkollegor om att fortsätta mötet och den lokala polischefen Enok upptäcker en ledtråd om ett eventuellt vittne.

  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Thriller, S1:A3

  Tasiilaq är avskuret från omvärlden till följd av ett förödande sabotage. Enok misstänks för brott medan Liv upptäcker en koppling mellan fartygets angripare och den ryska regeringen - som aktivt motarbetat Elsas avtal på den politiska arenan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Thriller, S1:A4

  Liv och Enok börjar samarbeta. De reser norrut för att följa upp en ledtråd som kan leda till den kidnappade besättningen. Elsas förslag tappar stöd hos de andra ministrarna när hon utsätts för en smutskastningskampanj från ryskt håll.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Thriller, S1:A5

  Fartygets ägare, Ville Berger, reser till Tasiilaq för att erbjuda stöd åt besättningens familjer. Liv kollapsar under de psykiska påfrestningarna och Elsa brottas med flera bakslag som gemensamt leder fram till ett livsomvälvande beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Thriller, S1:A6

  Elsa svarar med ett djärvt motdrag när hon blir föremål för utpressning. Rådet rasar och Elsa ser äntligen ut att få det stöd hon behöver. Liv och Enok upptäcker ett nytt spår och väljer att trotsa alla föreskrifter i sin jakt på sanningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Thriller, S1:A7

  Ville Berger tilldelas rättigheter att borra i den grönländska oljebrunnen och Sveriges relationer med Ryssland försämras ytterligare när nya teorier framträder. Samtidigt ställs Liv och Enok inför en brutal uppgörelse i den kalla ödemarken.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Thriller, S1:A8

  Efterlängtade återföreningar väntar i Tasiilaq, men Enoks familj är fortsatt saknad och Liv bestämmer sig för att hjälpa honom. Elsa satsar på att få sitt avtal undertecknat när ett oväntat erbjudande förändrar allt.

  TV4 Play
  C More