vidare till tv.nu
Tunnelbanan London

Tunnelbanan London

Dokumentär, Resor, Storbritannien

Möt de okända vardagshjältarna i Londons tunnelbana som gör allt i sin makt för att ta hand om oss och hålla nätverket rullande genom varje utmaning. Terrorberedskap, olyckor, glada stammisar och jultomtar på rullskridskor tillhör deras vardag.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 5 - New Year's Eve
  Dokumentär, Resor

  På nyårsafton kan vad som helst hända i Londons tunnelbana, det är enda gånge på hela året då tågen går hela dygnet. Förfriskade resenärer utmanar personalen, Richie på olycksberedskapen får en tuff kväll när han får larm om värsta tänkbara scenario.

 • 01:00Avsnitt 7 - High Alert
  Dokumentär, Resor

  Utbildningen för tunnelbanans nya medarbetare är tuff, nya nivåer av terrorhot mot kollektivtrafiken ställer högre krav på medarbetarna. Men yrket kan vara svårt nog, kommer de nya rekryterna att lyckas? Det är upp till deras erfarna mentorer.

 • 01:00Avsnitt 8
  Dokumentär, Resor

  Chefsingengören Anita arbetar för att metropolens tunnelbana i framtiden ska klara av den snabbt ökande folkmängden. Samtidigt är det jul och pressen ökar på personalen som tvingas hantera fulla jultomtar på rullskridskor.

 • 01:00Avsnitt 3 - Tunnelbanan London Special del 3streama
  Dokumentär, Resor

  Rob Bell besöker Londons, och världens, äldsta tunnelbanelinje "The Metropolitan line". Linjen byggdes för över 150 år sen och går genom handbyggda tegelväggstunnlar. Rob får möjligheten att åka med en av linjens första tågvagnar.