vidare till tv.nu
TV3 Dokumentär: Minnet av ett brott
trailer

TV3 Dokumentär: Minnet av ett brott

Dokumentär, Sverige

Fyra poliser berättar om mordutredningarna de aldrig kan glömma. Som polis går det inte att låta känslorna styra när man utreder grova brott. Om fall som dröjer sig kvar i tankarna..

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • trailer
  Avsnitt 1 - Polismorden i Malexander
  Dokumentär

  Kriminaltekniker Sonny Björck berättar om jakten på polismördarna i Malexander, ett vansinnesdåd som chockade även luttrade poliser.

 • trailer
  Avsnitt 2 - Flickan som aldrig kom hem
  Dokumentär

  Den första dagen på påsklovet 1989 går en 10-årig flicka i Hörby hemifrån för att träffa sina kompisar. Hon skulle aldrig komma hem igen. Sex dagar senare hittas hon mördad. Lokalpolisen Alf Andersson i Eslöv får motvilligt i uppdrag att leda sin första mordutredning.

 • trailer
  Avsnitt 3 - Stureplansmorden
  Dokumentär

  Natten den 4 december 1994 drabbas Stockholm av en av Sveriges värsta masskjutningar någonsin. Efter att ha blivit nekade att komma in på nattklubben Sturecompagniet återvänder två unga män beväpnade med ett automatgevär.

 • trailer
  Avsnitt 4 - Fallet Bobby
  Dokumentär

  Den 29 januari 2006 anmäler en mamma och hennes sambo att deras 10-årige son Bobby har försvunnit från en parkeringsplats utanför Göteborg. En stor sökinsats inleds omedelbart. Ganska snart riktas polisens misstankar mot mamman och sambon.