vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Intervju, Reality

Uggla flyttar in

2014 • Sverige

Magnus Uggla tar sitt pick och pack för att prova på att bo tillsammans med olika människor. Det blir allt från att flytta in på en cirkus och ett äldreboende till artistkollegor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Intervju, Reality, S1:A1

  Magnus Uggla flyttar in hos cirkus Brazil Jack som slagit läger i Falun. Han får hjälpa till att resa tältet och träffar clowner och cirkusprinsessor och han försöker lära sig att jonglera. Natten tillbringar han i en av ägarnas vagn.

 • Avsnitt 2
  Intervju, Reality, S1:A2

  Magnus lånar en gästlägenhet på ett seniorboende på Södermalm i Stockholm. Han träffar Heidi som sålde alla sina tillhörigheter och seglade jorden runt och Kurt som minns Ådalen 1931.

 • Avsnitt 3
  Intervju, Reality, S1:A3

  Magnus Uggla beger sig hem till Olle Ljungström i Gräfsnäs utanför Alingsås där han får flytta in i Olles vedbod. De två pratar om allt från konst till musik och Så mycket bättre där de båda medverkade. De diskuterar också hur man gör den bästa havregrynsgröten.

 • Avsnitt 4
  Intervju, Reality, S1:A4

  Magnus flyttar in hos Lasse Vedam Knutsson. Lasse lämnade en karriär inom UD för att starta Sveriges första boutique. Senare i livet fick Lasse cancer och hans chanser att överleva var små men nu tjugo år senare har han startat Baravarörelen.

 • Avsnitt 5
  Intervju, Reality, S1:A5

  Magnus Uggla flyttar in hos kapucinermunkarna i Angered. Han har många frågor som hur det är att avstå från sex när man är nitton år gammal och hur man pratar med gud. De tittar på tv och Magnus får lära sig allt om bordsbön och bondsoppa.

 • Avsnitt 6
  Intervju, Reality, S1:A6

  Magnus flyttar in på Eksjö Ingenjörsregemente och han hinner knappt få på sig utrustningen innan han får ge sig ut i de småländska skogarna med ett hundratal rekryter för att sova i tält. Under ett dygn får han träna, gräva och öva på tältresning.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer