vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Dramakomedi, Holiday

Ugly Betty

6.5 IMDb2010 • Säsong 4, Avsnitt 20

Wilhelmina har överlevt skottlossningen men ligger i koma, och i modevärlden är man säker på att det var Claire som sköt henne. Betty har svårt att berätta för Daniel att hon tagit jobb i London.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - The Butterfly Effect: Part 1
  Dramakomedi, Holiday, S4:A1

  Betty får den hårda vägen lära sig att hennes nya jobb kanske inte är så fantastiskt. Hon jobbar med sitt ex, delar kontor med en person som inte gillar henne och Marc vill bli av med henne eftersom han vill åt hennes jobb.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 2 - The Butterfly Effect: Part 2
  Dramakomedi, Holiday, S4:A2

  Betty välkomnar chansen att få arrangera en fotografering men när Daniel och Matt blandar sig i går ingenting som Betty planerat. Amanda möter Daniels nya assistent och upptäcker att hon är väldigt lik henne själv.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 3 - Blue on Blue
  Dramakomedi, Holiday, S4:A3

  Bettys jobb är i fara men då får hon chansen till en stor intervju med en stor Gucci-designer. Men Marc som fortfarande är sur för att han inte blev befordrad får reda på hennes planer och tar hjälp av Amanda för att sabotera för Betty.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 4 - The Weiner, The Bun and The Boob
  Dramakomedi, Holiday, S4:A4

  Betty får Marc som sin personliga assistent. Betty får några av de värsta jobben i New York och måste klä ut sig till varmkorv och framföra en Bollywooddans. Marc är orolig över vad hans idol på Vogue magazine kommer att tycka om honom.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 5 - Plus None
  Dramakomedi, Holiday, S4:A5

  Daniel anställer Natalie som assistent och då känner sig Betty överflödig. På Wilhelminas välgörenhetsgala för föräldralösa barn i Tibet försöker Matt hitta en partner. Daniel upptäcker att Claire har en hemlighet.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 6 - Backseat Betty
  Dramakomedi, Holiday, S4:A6

  Hilda börjar tvivla på sitt förhållande med Archie när hon träffar sin gamla kärlek Bobby Talercio. Daniel luras in i en fälla av Bennett. Nico hamnar i allvarligt trubbel och Wilhelmina försöker hjälpa honom med pengar.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 7 - Level (7) With Me
  Dramakomedi, Holiday, S4:A7

  Daniel tar med fienden på Modes möten och Betty griper in för att rädda Daniel och med hjälp av Claire kommer hon på en listig plan för att rädda honom. Marc råkar höra att Nico konspirerar med Castelar och skvallrar för Wilhelmina.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 8 - The Bahamas Triangle
  Dramakomedi, Holiday, S4:A8

  Bettys, Matts och Amandas kärlekstriangel på Bahamas når kokpunkten. Betty får problem med en fotosession när Penelope Graybridge stjäl föreställningen från sin fiende Wilhemina. Marc faller för supersexiga Troy.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 9 - Be-Shure
  Dramakomedi, Holiday, S4:A9

  Betty och Hilda gör ett graviditetstest. Ignacio förbereder en julmiddag för familjen och hans nya kvinna Jean. Hartley anlitar en utomstående som heter Denise Ludwig som ska ersätta Wilhemina, men Willie har sina egna planer.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 10 - The Passion of The Betty
  Dramakomedi, Holiday, S4:A10

  Betty oroar sig över att hon tillbringar för mycket tid med Matt och ordnar därför en utställning för honom med oväntat resultat. Marc upptäcker att hans tillfälliga sängkamrat har blivit kär i honom. Harley anlitar en ersättare för Wilhelmina.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 11 - Back In Her Place
  Dramakomedi, Holiday, S4:A11

  Betty får jobba med olika experiment åt Wilhelmina men uppdraget tar nästan livet av henne. Daniel upptäcker att Marc försöker sabotera för honom.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 12 - Blackout
  Dramakomedi, Holiday, S4:A12

  Bettys byggnad blir rånad precis innan karaokefesten, och det är delvis Bettys fel. Amanda lurar Daniel och Wilhelmina att gå på rådgivning. Ignacio vägrar att acceptera att Bobby är en del av Hildas liv.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 13 - Chica And The Man
  Dramakomedi, Holiday, S4:A13

  Wilhelmina blir rasande när hon får kännedom om Wilhediva Hater, hennes dragqueen-imitatör. Bettys blogg vinner ett pris, men det skapar spänningar mellan henne och Daniel. Amanda återanställer Helen, men Wilhelmina beordrar Amanda att sparka henne.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 14 - Smokin' Hot
  Dramakomedi, Holiday, S4:A14

  Betty upptäcker en ny designer och bestämmer sig för att satsa på henne men hon stöter på stark konkurrens från Marc. Amanda vill att Marc eller Betty ska försöka få Wilhemina intresserad av hennes kollektion. Tyler försöker hitta Claire i New York.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 15 - Fire and Nice
  Dramakomedi, Holiday, S4:A15

  Betty får i uppdrag att dejta en av brandmännen som undersöker branden i deras hus, för att snabbare få veta hur det gick till. Wilhemina försöker bevisa för sin expojkvän att hon inte har förvandlats till en komplett diva.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 16 - All the World's a Stage
  Dramakomedi, Holiday, S4:A16

  Betty möter en ny man och vill göra ett inslag om honom i Mode. Justin får nya vänner på sin skådespelarkurs. Wilhelmina praktiserar sina vanliga divalater trots att hon är på sjukhus.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 17 - Million Dollar Smile
  Dramakomedi, Holiday, S4:A17

  Den stora dagen är inne då Bettys tandställning äntligen ska ut, men då går ett brandlarm. Amanda faller pladask för Tyler och Marc råder henne att berätta för Daniel innan han får höra det från någon annan. En behå ställer till elände för Daniel.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 18 - London Calling
  Dramakomedi, Holiday, S4:A18

  Amanda och Hilda åker med Betty till modeveckan i London, där Betty åter träffar Christina och har ett spännande möte med Gio. Wilhelmina går till ytterligheter för att förstöra för Claire och Daniel.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 19 - The Past Presents The Future
  Dramakomedi, Holiday, S4:A19

  Betty ber Daniel att gå på Hildas bröllop med henne. Amanda vill fixa ihop Marc med hennes nya klient. Betty funderar över oväntade erbjudanden. Wilhemina utnyttjar Tyler i kampen mot Meades imperium.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1
 • Avsnitt 20 - Säsongsavslutning - Hello Goodbye
  Dramakomedi, Holiday, S4:A20

  Wilhelmina har överlevt skottlossningen men ligger i koma, och i modevärlden är man säker på att det var Claire som sköt henne. Betty har svårt att berätta för Daniel att hon tagit jobb i London.

  Viaplay
  Comhem Play+
  +1

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer