vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Under nålen

2021 • Sverige

Varje tatuering har en historia. I den här serien får vi ta del av dessa historier samtidigt som vi lär känna den prisbelönta tatueraren Andy Blanco och hans kollegor. I hans tatueringsstudio på Södermalm i Stockholm möter de varje dag människor i helt olika åldrar och från olika helt bakgrunder, som alla vallfärdar till salongen för att få personliga konstverk på sina kroppar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  Den före detta fotbollsspelarnen Martin Mutumba kommer förbi för att föreviga sin idol, och yrkesmilitären Ida delar med sig av en personlig sorg. Det blir fantastiska tatueringar, skratt och tårar.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Andy gör hembesök hos John Guidetti, fotbollsförebilden som blev startskottet för Andys internationella karriär. Efter att ha sett Guidettis ryggtavla ville många i fortbollsvärlden ha Andys verk förevigade på sin kropp: Virgil van Dijk, Victor Nilsson Lindelöf, Mikael Lustig är bara några stjäno...

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Musikern Albin Lee Meldau vill att Andy ska göra en symbol för hans nya drogfria liv, medan Michelle får chansen att göra en klassisk girl power-gaddning. Andy besöker också sin pappa, som var tatuerare i Caracas slum - en annan tid och plats, där tatueringar symboliserade något helt annat.

  SVT Play
 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Varje tatuering har en historia. I den här serien får vi ta del av dessa historier samtidigt som vi lär känna den prisbelönta tatueraren Andy Blanco och hans kollegor.

 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Varje tatuering har en historia. I den här serien får vi ta del av dessa historier samtidigt som vi lär känna den prisbelönta tatueraren Andy Blanco och hans kollegor.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer