vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Underdogs

...

Sverige
DjurHusdjurUnderhållning
0
0

Allt kan hända när sju kändisar och deras hundar kastas ut på agilitybanan. Vilken kändis och hund lyckas bäst i tävlingarna och tar hem titeln årets Underdog 2023?
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Djur, Husdjur, Underhållning

  Nervositeten är stor när kändisarna för första gången ska tävla tillsammans med sina hundar på en riktig agilitybana. Dogges hund Vikingo vill helst av allt chilla. Lyckas Dogge hitta en bra belöning som får Vikingo att hoppa över hindren?

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Djur, Husdjur, Underhållning

  Spänningen stiger i Underdogs-arenan när det förlorande paret i agility-tävlingen får lämna Underdogs. Och frågorna är många: Kommer Vikingo att somna vid ett hinder? Och kommer Anders Bagge att hålla flåset uppe mer än halva banan?

  SVT Play Barn
 • Avsnitt 3
  Djur, Husdjur, Underhållning

  Det har blivit dags för den tredje deltävlingen. Kommer Theoz pomeranien Zoe upprepa supersuccén från förra veckan? Och kommer Anders Bagges pälskling den engelska bulldogen Sonja att riva Underdogs-arenan igen?

 • Avsnitt 4
  Djur, Husdjur, Underhållning

  Förra veckan fick en tävlande överraskande lämna Underdogs. Vem är nästa pälskling att lämna? Blir det Johannas Julia som har svårt med tunnlarna? Eller blir det Anders engelska bulldogg Sonja som absolut inte lyssnar på sin husse?

 • Avsnitt 5
  Djur, Husdjur, Underhållning

  Nu stundar det semifinal inför den åtråvärda platsen i finalen.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy