vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

DokumentärResor

Mitt nya liv i Grekland
My New Greek Life

Storbritannien

Vi följer britter som lämnar sitt liv bakom sig för att börja ett nytt på de sagolika öarna runtom Grekland. Men livets pusselbitar ska på plats även här, och äventyret blir inte lika problemfritt som de hoppats.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Resor, S1:A1

  Säsongsstart. Laura, Ross och deras två barn seglar runt de grekiska öarna efter att ha lämnat Cornwall bakom sig. Men att förflytta hela familjen från torra land till en segelbåt kommer med utmaningar och allting flyter inte på som de hoppats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Resor, S1:A2

  Den pensionerade besiktningsmannen Alex testas rejält i sitt nyöppnade boutiquehotell i gamla stan på den grekiska ön Korfu. Laura och Ross har börjat ha hemskola för sina två pojkar ombord på deras båt Hollyblue medan de seglar runt medelhavet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Resor, S1:A3

  Kenny och Jenny är ett par som har lämnat England för den grekiska ön Korfu. De har satsat allt på att få igång sin verksamhet här, en kajakuthyrning, men det är inte helt enkelt när de dessutom snart ska få sitt första barn.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Resor, S1:A4

  Efter att de har gått i pension började Kay och Kevin leva sitt drömliv på den grekiska ön Kefalonia - tills hemlängtan slog till. Nu kommer Kays föräldrar till Kelafonia, och förhoppningsvis kan besöket få dem på bättre humör.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer