vidare till tv.nu
ANNONS
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Komedi

Varan-tv:stories

Sverige

Ett oberäkneligt fan har kidnappat Varangänget för att de 24 år efter senaste serien ska skapa en ny så kallad braksketch. Klarar de av att vara roliga igen?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Braksketchen
  Komedi, S1:A1

  : Braksketchen. Kan humor uppstå under bombhot? Dessutom: Kommer svenska kocklandslagets nya taktik fungera? Gynnas mansläsning av magi? Och hur lång tid tar det att grava en medelålders matälskare? Av och med Anders Andersson, David Wiberg, Jonas Sykfont, Fredrik Ljungberg, Fredrik Åkerman, Magn...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Fosiesyndromet
  Komedi, S1:A2

  Kommer Stockholmssyndromet lätta upp stämningen i lägenheten? Dessutom: Finns det en lösning på det svenska glesbygdsproblemet? Kan en tv-kock hålla ångan uppe i 24 år? Och är en gris lös i stan? Igen?

 • Avsnitt 3 - Dickpics, Påven och Jag
  Komedi, S1:A3

  Kommer munkarna eller incelmännen ta hem spelet? Dessutom: Finns framtidens transportproblem i en säck? Är du en abbot? Och hur svårt är det att inte skicka en dickpic?

 • Avsnitt 4 - En dag på Äktahav
  Komedi, S1:A4

  Hur mycket stryk är en chatbot villig att ge? Dessutom: Hur ropade männen på sina fruar på 70-talet? Var i Halmstad finns det skelett, spöken och UFO? Och vad ska vi mata Mamma med?

 • Avsnitt 5 - Pinnen
  Komedi, S1:A5

  Hur ser det kinesiska tecknet för styrkekram ut? Dessutom: Kan Henrik jobba bort pinnen därbak? Kan historikern Ted Borg rädda ensamheten med sin kusins Audi? Och kommer Milton Hagberg Ljungberg Jonsenius någonsin få ett överskåp?

 • Avsnitt 6 - Ett värdigt avslut
  Komedi, S1:A6

  Kommer braksketchen föra Fanet och Malena samman igen? Dessutom: Hur kunde Kärleks-Rolf bli så älskad? Är Faderullan Premium värt begravningspengarna? Och kommer Missing People äntligen att hittas?

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer