vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Världens värsta människa

...

128 min
DanmarkFrankrikeNorgeSverige
Dramakomedi
0
0

Julie fyller snart 30 år och hennes liv är en enda stor röra. Hon har kastat bort sin talang och hennes äldre pojkvän, Aksel - en framgångsrik serietecknare - vill att de ska stadga sig och skaffa familj. När hon en kväll smyger sig in på en fest träffar hon den yngre och charmiga Eivind. Hon gör slut med Aksel och kastar sig in i ett nytt förhållande i hopp om att få nytt perspektiv på livet. Men hon kommer snart att inse att vissa livsval redan ligger bakom henne.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Världens värsta människa

Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Netflix
Prenumeration
Från kritikerna
  • ...där den norske regissören med formmässig finess och underhållande smarthet tar sig an en ung kvinnas vilsenhet i samtiden.

  • ...är årets bästa film.

  • ...oerhört välspelad, smockfull av underhållande igenkänning och innehåller såväl insiktsfulla tankar om relationer som små kommentarer om konstens roll i samhället.

  • Formmässigt riffar Världens värsta människa intelligent på den romantiska komedin, bland annat medelst Woody Allensk berättarröst (samt referenslust) och ljusa, fräscha bildlösningar.

  • ...en uppfriskande originell film full av kreativitet. Världens värsta människa pendlar mellan det humoristiskt absurda och det dödsallvarligt realistiska.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy