vidare till tv.nu

Drama

Vem dömer Amy?
Judging Amy

7.0 IMDb1999 • USA

Amerikansk dramaserie om Amy Gray som är ensamstående mor och precis har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian. Amy kämpar dagligen med att skapa rättvisa på jobbet samtidigt som hon försöker vänja sig hur det är att vara singelmamma.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - Accountability
  Drama, S6:A1

  Maxines tre barn bor alla åter hos henne och hon bestämmer sig för att behandla dem som de vuxna de faktiskt är. Taket i Amys domstol kollapsar och hon är tvungen att flytta. David får tråkiga nyheter om mordet på sin hustru.

 • Avsnitt 2 - Lullaby
  Drama, S6:A2

  Maxine blir tilldelad ett pris, och Amy tilldelas ett fall rörande två tonårstjejer med problem. Maxine försöker undvika att förflytta en överbelastad ensamstående mammas barn.

 • Avsnitt 3 - Legacy
  Drama, S6:A3

  Maxine kämpar för att övervinna sitt motstånd mot att hjälpa Lauren i ett skolarbete, som innebär att hon ska prata om sin barndom och de svårigheter hon upplevde som barn när hon förlorade sin mamma.

 • Avsnitt 4 - Consent
  Drama, S6:A4

  Amy tycker att det är svårt att respektera Laurens behov av avskildhet. Maxine fattar felaktiga beslut i ett fall. Amy måste fatta beslut om det inträffat ett sexuellt övergrepp mellan två tonåringar som deltagit i ett sexparty.

 • Avsnitt 5 - Order and Chaos
  Drama, S6:A5

  Vincents syn på livet förändras efter ett möte med en tonåring som placerats i fosterhem. Peter och Gillian kommer varandra närmare, och får en chock när de träffar sonen Neds lärare som avslöjar hur han uppför sig mot andra barn.

 • Avsnitt 6 - Catching It Early
  Drama, S6:A6

  Maxine återvänder till arbetet, och Amy väntar spänt på ett provresultat. Donnas plädering i rätten visar att hon identifierar sig med den tonåriga klient hon representerar i Amys rättssal. Peter och Gillian letar efter en skola åt Ned.

 • Avsnitt 7 - Early Winter
  Drama, S6:A7

  Syskonen Gray är oroade över Maxines hälsa och bråkar om minsta lilla. Amy får ett nytt biträde som pratar spanska, vilket är en stor tillgång i ett fall där en tonåring anklagas för inbrott och övergrepp. Ignacio delger Vincent insikter om Maxine.

 • Avsnitt 8 - Conditional Surrender
  Drama, S6:A8

  Maxine avböjer Gillians förslag till rehabilitering och Lauren väljer var hon vill bo. David slutar sitt jobb och seglar i väg mot Karibien. Amy måste besluta om en deprimerad MS-sjuk kvinna är tillräckligt frisk för att ta hand om sin tioårige son.

 • Avsnitt 9 - Silent Era
  Drama, S6:A9

  Studenten Graciela Reyes har brutit mot sin villkorliga frigivning och kommer till Amys rättssal. Orsaken visar sig vara att hennes mor flyttat till Guatemala tillsammans med hennes bröder och lämnat Graciela kvar.

 • Avsnitt 10 - The Long Run
  Drama, S6:A10

  Amy får ett överraskande besked som påverkar både henne och David. Maxine får ett fall med en sjuttonårig pappa som är ensam med sitt barn.

 • Avsnitt 11 - 10.000 Steps
  Drama, S6:A11

  Amy anförtror sig åt Maxine och får en respons som hon inte är helt nöjd med. Amy har ett fall där ett par adoptivföräldrar vill avsäga sig vårdnaden om adoptivsonen eftersom de tycker att pojken har ett destruktivt beteende.

 • Avsnitt 12 - You Don't Know Me
  Drama, S6:A12

  Bruce reagerar inte nämnvärt på alla förändringar i Amys liv. Amy får ett fall med en tonårsflicka som lider av epilepsi och vars föräldrar är oeniga om hon bör genomgå en riskfylld hjärnoperation som skulle kunna bota henne.

 • Avsnitt 13 - Dream a Little Dream
  Drama, S6:A13

  Amy övervakar ett fall med en 13-årig pojke som dödat en äldre släkting som led av obotlig lungcancer. Maxine följer upp en rapport om en ung pojke som blivit slagen vid ett flertal tillfällen och kommer en människosmugglarliga på spåren.

 • Avsnitt 14 - Happy Birthday
  Drama, S6:A14

  Amy tycker det är svårt att se fram emot sin 40-årsdag. Donna representerar en 13-åring i Amys rättssal som genom en olyckshändelse dödat en vän och inte visar någon ånger.

 • Avsnitt 15 - Hard to Get
  Drama, S6:A15

  Maxine träffar en gammal studiekamrat på ett bröllop. Kamraten är deprimerad efter sin skilsmässa och Maxine finner på råd för att få henne att må bättre.

 • Avsnitt 16 - The Paper War
  Drama, S6:A16

  Under en middag hamnar Amy i konflikt med statsåklagaren och anklagar honom för att tänka mer på politiken än juridiken.

 • Avsnitt 17 - The New Normal
  Drama, S6:A17

  En 15-årig flicka som Maxine tidigare placerat i fosterhem visar sig vara hiv-positiv. En tonåring med arabisk-amerikansk bakgrund anklagas för misshandel och fallet hamnar i Amys rättssal. Maxine och Ignacio har en romantisk middag tillsammans.

 • Avsnitt 18 - Sorry I Missed You
  Drama, S6:A18

  Amy övervakar en vårdnadstvist om en femårig flicka. Flickans halvsyster och föräldrarna står på varsin sida i striden. Amy försöker hitta anledningen till varför flickans halvsyster känner så starkt för att flytta sin syster från föräldrarna.

 • Avsnitt 19 - Revolutions Per Minute
  Drama, S6:A19

  Lauren har något att berätta för sin familj. Amy får ett fall med en pojke som är anklagad för att ha låst in sin mor i källaren och utsatt henne för övergrepp. Pojken berättar för Amy vad mamman utsatt honom för.

 • Avsnitt 20 - Too Little, Too Late
  Drama, S6:A20

  Amy har ett fall där en pojke anklagas för att ha misshandlat en polis. Amy förstår att det finns mer i fallet än vad hon anar. Lauren har problem i skolan, och Amy och Lauren har en uppgörelse om hennes uppförande. Vincent får goda nyheter.

 • Avsnitt 21 - Getting Out
  Drama, S6:A21

  Sean och Maxine tar till drastiska metoder för att förhindra att en fosterfamilj förlorar sitt hem. Amy får ett fall med en tioåring med ett mycket våldsamt förflutet. Amy och Bruce bråkar, vilket får Bruce att avslöja något.

 • Avsnitt 22 - My Name Is Amy Gray
  Drama, S6:A22

  Maxine försöker bli sams med Ignacio. Donna överraskar Amy för att få henne att fatta beslut kring sin karriär. Amys karriärsfunderingar kritiseras av Maxine, som på jobbet måste försöka rädda ett barn från sin mamma. Amy ringer Bruce.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer