vidare till tv.nu

Äventyr, Dokumentär

Vinterdrömmen
Vinterdrømmen

Norge

Jens tillbringar vintern ensam och under enkla förhållanden i vildmarken i fjällmassivet Sylane.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Äventyr, Dokumentär, S1:A1

  Trettioettåriga Jens har kastat loss från civilisationen. Han har sagt upp sig från jobbet och tänker tillbringa vintern ensam och under enkla förhållanden i vildmarken i fjällmassivet Sylane vid norsksvenska gränsen. Att fira julafton utan sällskap i kylan, under en presenning och med endast en ...

 • Avsnitt 2
  Äventyr, Dokumentär, S1:A2

  Det har gått några veckor av Jens vildmarksäventyr på fyra månader, det är mitt i vintern och livet i ensamhet och mörker bjuder på större utmaningar än han trott.

 • Avsnitt 3
  Äventyr, Dokumentär, S1:A3

  Det har gått en bit in i februari och efter några veckors ensamhet i vildmarken har Jens insett hur mycket han saknar sällskap. Han ger sig ut på tur i hopp om att träffa på människor och när han väl gör det blir mötet omvälvande för honom.

 • Avsnitt 4
  Äventyr, Dokumentär, S1:A4

  I tre månader har Jens klarat sig igenom hårt väder, mörker och ensamhet. Men när han byter boplats hamnar han mitt i det värsta ovädret hittills.

 • Avsnitt 5
  Äventyr, Dokumentär, S1:A5

  Det är riktigt kanonväder när Jens drar ut på topptur, men på fjället kan vädret svänga på ett ögonblick och det är precis vad som sker. Plötsligt är Jens omringad av dimma i en terräng som är full av livsfarliga stup och branter.

 • Avsnitt 6
  Äventyr, Dokumentär, S1:A6

  Jens blir skakad när hans turkamrat, hunden Nira plötsligt är försvunnen. Det är april och vädret är minst sagt utmanande, när Jens upplever sin värsta stormnatt hittills.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer