vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

VM -94 - En sportsaga

...

Sverige
DokumentärFotboll
0
0

Sommaren 1994 är för alltid präglad av fotbolls-VM i USA. Sverige tog brons och på torg och gator hemma firades det som aldrig förr. I denna serie får vi se hur det svenska samhället präglades av denna sommar.
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Martin Dahlin
  Dokumentär, Fotboll, S1:A1

  Martin Dahlin berättar om uppväxten i ett Sverige präglat av rasism, nynazism och främlingsfientlighet, hur han fick hatarna över på sin sida och på så sätt var med om att förändra Sverige. Med unikt material får vi återuppleva VM-sommaren 94 igen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Kennet Andersson
  Dokumentär, Fotboll, S1:A2

  Kennet Andersson får en betydande roll i truppen. Sverige som varit hårt präglat av en ekonomisk kris får äntligen något positivt att samlas kring och när valrörelsen drar igång vill alla bara prata fotboll.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Thomas Ravelli
  Dokumentär, Fotboll, S1:A3

  Thomas Ravelli var hårt ifrågasatt inför mästerskapet. Men det är han som blir den största hjälten av dem alla. I kvartsfinalen mot Rumänien ställs han öga mot öga med motståndaren Miodrag Belodedici, där bådas liv för alltid kommer att förändras.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Tomas Brolin
  Dokumentär, Fotboll, S1:A4

  Tomas Brolin, underbarnet som trollbinder en hel värld med sin spelglädje, står på toppen av sin karriär. Sverige befinner sig i totalt glädjerus och han är kungen. Men framför honom väntar tunga motgångar i form av skador, pennalism och mediedrev.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer