vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Vuxna människor

...

Sverige
Drama
0
0

Spin-off på filmen med samma namn. I serien får vi följa 30-åriga Mathilda som brottas med växande panik över sin stabila vuxentillvaro.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • ...bäst av alla är Rakel Wärmländer som Mathildas nerviga storasyster Martha.

 • Det bästa med ”Vuxna människor” är spåret med generationskrisiga, krångliga moderskap i Mathildas ursprungsfamilj.

 • Barnsligt roligt om vuxna kriser, relationer och tvångstankar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  Om Mathilda bara kunde övertyga sin chef Frank om att ge henne fast anställning på juristbyrån så skulle hon ha alla bitar på plats för ett ordnat vuxenliv. Samtidigt rör sig en mängd barnsliga och förbjudna tankar i hennes huvud.

  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Mathilda hjälper Emil och Yolanda med de juridiska delarna av skilsmässan och gör sitt bästa för att stänga ute sina olämpliga tankar om Nathan. Martha kämpar med sin outhärdliga chef och drabbas av en livskris som alla bara rycker på axlarna åt.

  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Mathilda har inlett en affär med Nathan och råkar skicka en intim bild till Boråskontoret samtidigt som hon letar lägenhet med Johannes. Martha hittar en ventil för att uttrycka sina äkta känslor och Nora vägrar ta skit från 20-åringar.

  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Mathilda avslutar relationen med Nathan och satsar på att stärka relationen med Johannes. Det skulle dock vara lättare om han inte var så gnällig och noggrann. Nora jublar över sitt nya jobb i New York och Martha försöker att närma sig Sigge igen.

  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Mathilda gör vad hon kan för att Johannes inte ska upptäcka hennes hemlighet samtidigt som Martha döljer en annan stor grej för Sebastian. Emil är ivrig att komma igång med dejtandet och Nora drar sig för att avslöja sanningen om New York.

  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Mathilda och Johannes har tagit en paus och Mathilda försöker förstå vad hon verkligen vill göra. Emil börjar dejta akademikern Laura, men har svårt att förklara sin relation till Yolanda. Martha satsar all sin energi på att hjälpa sin skadade mamma.

  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Johannes har fått reda på Mathildas hemlighet och vägrar nu att prata med henne. Emil och Yolanda genomför en skilsmässoceremoni, och Emil känner sig redo att ta förhållandet med Laura till nästa nivå. Noras tankar på flytt skapar upprörda känslor.

  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Mathilda och Johannes måste bestämma sig för om de ska gifta sig eller inte och Mathilda får relationsråd från Nora. Martha är överlycklig över att ha Sigge hemma igen. Emil grubblar över hur hans framtid med Yolanda ska se ut.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy