vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

KriminaldramaMysterium

Wallander

7.9IMDbSverige

Den eftertänksamma polisen Kurt Wallander löser med en intensiv besatthet och ett skarpt intellekt mordfall tillsammans med sina kollegor i Ystad.
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Den orolige mannen
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A1

  Kurt Wallander har blivit morfar och anstränger sig hårt för att axla sin nya roll, samtidigt försöker han komma närmare dottern Linda och hennes familj. När Lindas pensionerade svärfar plötsligt försvinner dras Wallander in i ett fall.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Försvunnen
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A2

  En 8-årig flicka är försvunnen. Kurt blir besatt av att hitta flickan och minuterna tickar. De har tiden mot sig och det första dygnet är avgörande. När flickans mamman hittas mördad inser Kurt att de jagar en mycket desperat och farlig person.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Sveket
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A3

  Kurt blir känslomässigt djupt engagerad i den unga Amanda som kommer in på polisstationen och anmäler sin mor Julia försvunnen. Julias kropp hittas svårt bränd nere på stranden vid familjens villa. Kurt misstänker Amandas far Erik som den skyldige.

 • Avsnitt 4 - Saknaden
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A4

  Kurt Wallander har uppsökt läkare för sina minnesproblem. Samtidigt hittas en ung kvinnas kropp nedgrävd i Ystad. Det visar sig vara kvarlevorna efter Tatiana, en prostituerad kvinna från Moldavien och spåren leder till en rysk modefotograf.

 • Avsnitt 5 - Mordbrännaren
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A5

  När en mordbrännare frigivs blir han inte välkommen i det lilla skånska samhället och kioskägaren vill inte sälja cigaretter till honom. Samma natt antänds kiosken och ägaren bränns inne och mordbrännaren misstänks genast för dådet.

 • Avsnitt 6 - Sorgfågeln
  Kriminaldrama, Mysterium, S3:A6

  Kurt inser att han måste berätta för sina kollegor om sin sjukdom. I Ystad inträffar en brutal kidnappning av en krögare. Spåren leder rakt in i polisens egna led och Kurts sista fall blir en kamp både mot sin sjukdom och en korrumperad poliskår.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer