vidare till tv.nu

Drama

We got this

6.9 IMDb2020 • Sverige

George English snubblar av en slump över informationen om att det finns 50 miljoner kronor i belöning för den som löser Palmemordet. Med kronofogden flåsande i nacken och inställningen `hur svårt kan det va?' ser han det som en rimlig lösning på sina pengaproblem att försöka hitta mördaren och komma åt belöningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Katten Rio
  Drama, S1:A1

  George English, en amerikan bosatt i Sverige, har just förlorat sin far och i sviterna av det även sitt jobb. Dessutom upplyser hans revisor honom om att han har en skatteskuld på en halv miljon kronor. När han av en tillfällighet snubblar över den bortsprungna katten Rio dras han in i en serie h...

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Hur svårt kan det va?
  Drama, S1:A2

  George försöker få med sig sin motvilliga vän Alex i utredningen men lockar så småningom också till sig konspirationsteoretikern Björn Söderqvist och den legendariske privatspanaren Sture Norberg. Vad ingen räknat med är, att samma mörka skugga som rört sig runt katten Rios numera döda matte, äve...

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Polisbil 21
  Drama, S1:A3

  Övertygad om att lösningen av mordet på kattdamen kan vara en genväg till mållinjen i Palme-fallet, lyckas George övertyga Eva, Björn och Alex att officiellt ansluta sig till utredningen.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Boom boom
  Drama, S1:A4

  Efter deras historiska upptäckt och ankomsten av en legendarisk figur som tros ha varit inblandad i Palme-mordet, måste George, Alex, Björn och Eva nu komma på vad som blir deras nästa steg.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Elmer
  Drama, S1:A5

  Gänget kommer över en gammal ocensurerad obduktionsrapport och en ny, extremt riskabel idé tar form. Gänget tror att de är nära en förklaring nu men alla är inte lika riskbenägna och åsikterna går isär om hur de ska gå vidare. George vill desperat reparera sitt äktenskap men allra först måste han...

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Be careful what you wish for
  Drama, S1:A6

  George tvingas lämna Sverige och flyr till USA, där Sofia och Isabella nu befinner sig hemma hos Georges mamma. Han försonas med familjen men det tar inte lång tid innan han inser att han inte lyckats fly från sina problem. Hemma i Sverige försöker gänget förklara sina teorier och senaste eskapad...

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer