vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Kriminalare

We Hunt Together

6.9IMDbStorbritannien

En ärrad dörrvakt med bakgrund som barnsoldat och en ung kvinna med hämndbegär inleder en våldsam mördarturné efter ett slumpartat möte i Londons uteliv. Det blir startskottet för en obehaglig katt och råtta-lek med polisduon Lola och Jackson.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Tidigare barnsoldaten Baba räddar Freddy från att bli sexuellt trakasserad. Detektiverna Lola Franks och Jackson Mendy utreder ett mord.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Lola och Jackson har en sak de är överens om efter intervjun med Freddy. Baba och Freddy tar tillfället i akt att lösa två problem med ett nytt mord.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Freddy och Baba flyr från stan med offer nummer tre i sin baklucka. Samtidigt får Jackson och Lola ett genombrott över en kopp grönt te.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Det ser ut som att Baba och Freddy har klarat sig undan med mord, men varför firar de med ett återbesök på Freddys gamla skola? Och varför vandrar Lola och Jackson runt i skogen i jakt på en pinne?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Freddys mörka historia kommer upp till ytan när hon och Baba tar hjälp av Halloweenmasker för att få tillträde till skolan. Jackson och Lola lyckas länka paret till det tredje offret, men hinner de lägga klart pusslet i tid för att stoppa nästa mord?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Läget ser mörkt ut för Freddy och Baba som är fångade i en ödslig stuga av Lola, Jackson och en grupp beväpnade polismän. Med tanke på att de lämnat ett spår av kroppar efter sig kan de väl omöjligt undkomma rättvisan?

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer