vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Weekend hos Zia

...

Sverige
MatlagningMusikUnderhållning
0
0

Välkommen till Feltre i nordvästra Italien där Oscar och Dante Zia slår upp dörrarna till familjens gård. Här bjuder bröderna in kända gäster till en fullspäckad weekend, full av roliga och djupa samtal som varvas med mat och musik i underbar miljö.
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Matlagning, Musik, Underhållning, S1:A1

  Oscar och Dante är på plats i Feltre i nordöstra Italien och gör sig redo att välkomna Marianne Mörck, bakprofilen Camilla Hamid och artisterna Jireel och Ricky Rich. Det visar sig att gästerna har mer gemensamt än vad de först trott.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Matlagning, Musik, Underhållning, S1:A2

  Bröderna Zia får besök av Gert Wingårdh, Nour El Refai och Cornelia Jakobs. Hela den italienska byn är eld och lågor över att eurovisionstjärnan ska besöka Feltre. Kan Oscar och Dante övertala Cornelia att uppträda på den lokala baren?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Matlagning, Musik, Underhållning, S1:A3

  Hanna Hellquist, Edvin Törnblom och hans mamma Marianne Eklöf Törnblom besöker Oscar och Dante i Italien. Det bjuds på spännande och intressanta samtal om familjens betydelse. Behöver man verkligen sin gamla familj när man är vuxen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Matlagning, Musik, Underhållning, S1:A4

  Artisten Little Jinder, komikern Johanna Nordström och författaren Mons Kallentoft bjuder på spännande och livliga diskussioner hos bröderna Zia. Gänget hinner också med att besöka både en vingård och en kyrka. Dessutom ska det köpas hattar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Matlagning, Musik, Underhållning, S1:A5

  Feltre får finbesök när skådespelaren Kjell Bergqvist och hans son Leo flyttar in hos bröderna Zia. Artisten Timo Räisänen dyker också upp och det blir fullt fokus på matlagning och musik. Dessutom berättar Dante om när han föll ner för ett stup.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Matlagning, Musik, Underhållning, S1:A6

  Artisterna Daniela Rathana och Miriam Bryant kommer till Feltre och bjuder på ett unikt musikaliskt samarbete. Även stjärnkocken Marcus Samuelsson hälsar på och går loss på den lokala matmarknaden. En oförglömlig middag väntar.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy